Ertan Acır: "Türk Ordusu'nun Mücadelesi Sevr'i Kırmak İçin"

Gaziler Bürosu Başkanımız Ertan Acır, Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Tarih:

Gaziler Bürosu Başkanımız Ertan Acır, Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Acır’ın açıklaması şöyle:


Zorluklar içerisinde var edilen Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesi sonucu kurulmuştur.


Bu mücadele, tüm zorluklarına rağmen vatan sevgisini inançlarıyla birleştiren kahraman şehit ve gazilerimizin canlarını hiçe sayarak gösterdikleri destansı bir direnişle kazanılmıştır.


Türk Milleti şu anda emperyalistlere yine meydan okumaktadır. Dünün Sevr’i bugünbazen açık bazen de gizlice devam ettirilmektedir. Türk Ordusu bu Sevr’i kırmak için hem Suriye’de hem de Güneydoğu’da mücadele vermektedir.


Ordumuzun güçlü durması anlamında çok özel ve önemli günler yaşıyoruz.


Türk Ordusu bir yandan da Fethullahçı Terör Örgütü’yle ve içinde yuvalanmış hainlere karşı mücadele içindedir. Cefakar Türk askerine ve Türk polisine destek vermek boynumuzun borcudur.


Omuz omuza olursak ne FETÖ, ne PKK, ne de Sevr planlarını düzenleyen ABD emperyalizmine karşı yenilmeyecek bir güç olduğumuzu belirtmek isterim.
Vatan Partisi olarak, Gaziler Günü’nü kutlar, Atatürk'e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü'nde, Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, yaşayan tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.