Erkan Önsel: "Türk bayraklarıyla işçinin yanındayız"

İstanbul İl Başkanımız Erkan Önsel, 1 Mayıs siyasetlerimizi Aydınlık Gazetesine anlattı.

Tarih:

İstanbul İl Başkanımız Erkan Önsel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlayacaklarını açıkladı. Konuyla ilgili Aydınlık’a konuşan Önsel, “Vatanı kuran emek! Toprak ve kayaları vatan yapan emek! 2017 1 Mayıs bayrağında dalgalanan emek, vatan, üretim sloganlarıdır” dedi.

 

 

ÇÖZÜM ÜRETİM EKONOMİSİ

 

Önsel, 1 Mayıs’ı Vatan Partisi’nin “Birleşen- Üreten Türkiye Programı”yla selamladıklarını belirterek, işçi sınıfının taleplerini ve çözümü şöyle sıraladı: “1 Mayıs kutlu olsun! İşçi sınıfımız PKK ve FETÖ terörünün karşısına dikilmiştir. Onlara el verenleri silip atacaktır. Kıdem tazminatları fona devredilemez. Bütün taşeron işçilerine kadro verilmelidir. Devlet memuru güvencesi kaldırılamaz. Zorunlu arabuluculuk sistemine son. Biricik çözüm üretim ekonomisi. Yaşasın halkçı kamucu ekonomi.”

 

 

VATAN İÇİN HAYDI 1 MAYIS’A

 

Önsel, İstanbul halkına da çağrıda bulunarak, “Haydi İstanbul. Ayyıldızlı al bayrağımızla emeğimiz ve vatanımız için Gebze’de 1 Mayıs’ta buluşuyoruz. Bütün yurttaşlarımızı 1 Mayıs’a katılmaya, sendikalarımızla birlikte olmaya çağırıyoruz” dedi. Önsel, Vatan Partisi’nin İstanbul’da tüm ilçe binaları önünden otobüsler kaldıracağını da sözlerine ekledi.