Ekrem İmamoğlu Vatan Partisi'ni ziyaret etti

İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanımız Sn. Cem Dikmen’in başkanlığındaki parti heyetimizi İl Başkanlığımızda ziyaret etti

Tarih:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Sn. Cem Dikmen’in başkanlığındaki parti heyetimizi il başkanlığı binamızda ziyaret etti. İmamoğlu ve Dikmen, görüşme öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Sözlerine Vatan Partisi İl Başkanı Dikmen'e teşekkür ederek başlayan İmamoğlu, bütün siyasi partileri ziyaret ettiklerini söyledi. Seçimin geride kaldığını, artık hizmet sürecinin başladığını belirten İmamoğlu, “Bütün siyasi partilerle ilişki ve sıkı bir koordinasyon kuracağız. İstanbul'da kapsayıcı bir dönem başlamıştır” dedi. Kutuplaşmanın arttığını ve siyasi ortamın bir değişime ihtiyacı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, her siyasi partiye eşit davranacaklarını ifade etti.

“İade-i ziyaret yapacağız”

 

Vatan Partisi İl Başkanı Cem Dikmen de, İmamoğlu'na ziyareti için teşekkür etti. En kısa zamanda iade-i ziyaret yapacaklarını belirten Dikmen, seçim süresince hazırladıkları projeleri kendilerini sunacaklarını söyledi. Dikmen, “İstanbul hepimizin şehri, bu şehrin kalkınması ortak talebimiz. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız”dedi.

Karşılıklı Hediyeler Verildi

 

Açıklama sonrası İmamoğlu Dikmen'e İstanbul şehir albümü hediye etti. Dikmen'de 100. yılı dolayısıyla Atatürk'ün “Geldikleri gibi giderler” sözünü söylediği Kartal İstimbotu'nu temsil eden cam çerçeveyi takdim etti.