Dursun Karadağ'ı kaybettik

Partili devrimciliğin, öncülüğün, örgütçülüğün, militanlığın, Aydınlıkçı olmanın abidesi Dursun Karadağ hayatını adadığı milletine veda etti

Tarih:

Partili devrimciliğin, öncülüğün, örgütçülüğün, militanlığın, Aydınlıkçı olmanın abidesi Dursun Karadağ hayatını adadığı milletine veda etti. 


Dursun Karadağ kamu çalışanlarının sendikal mücadelesinin önderlerindendir. 1988’te Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasının kurucularındandır. 


Görevsiz devrimciliği kabul etmeyen Dursun Karadağ, Vatan Partisi Başkanlık Kurulu Üyeliği, Merkez Karar Kurulu Üyeliği, Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği, Örgütlenme Bürosu Üyeliği, Ankara İl Başkanlığı, Nevşehir İl Başkanlığı ve Çankaya İlçe Başkanlığı görevlerini yapmış, son olarak Kırşehir İl Başkanlığı görevini yürütmekteydi. 


Partimizin yılmaz süvarilerinden Dursun Karadağ 1954 doğumlu, 2 çocuk babası, 5 torun dedesiydi. Milletimiz ve partimiz önemli bir öncüsünü kaybetti. 


Partimiz, Dursun Karadağların en büyük hayali olan Tam Bağımsız ve Üreten Türkiye mücadelesini mutlaka zafere ulaştıracaktır. 


Partimizin ve milletimizin başı sağ olsun.