Dünya şampiyonu Vatan Partisi'ne katıldı

Muay Thai Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Murat İşler, Barida Hotel’s de düzenlenen bir törenle Vatan Partisi’ne katıldı.

Tarih:

Dünya şampiyonalarında 6 kez Türk Bayrağını uluslararası arena da dalgalandırmayı başaran Muay Thai Dünya Şampiyonu Murat İşler Barida Hotelde düzenlenen törenle Vatan Partisi’ne üye oldu.

 

Törende konuşan dünya şampiyonu Murat İşler, “Ben CIA çocuğu değilim, Türk çocuğuyum. Bu topraklar 20 yaşındaki gencecik Mehmetçiklerimizi alıyor. Toprak utandı, biz utanmadık” dedi.

 

İşler, Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in Ermeni Soykırımı yalanının üzerine cesurca gittiğini ve uluslararası başarılar elde ettiğini kaydederek “Ermeni Soykırımı yalanlarını adeta bir hükümet görevi yaparak Doğu Perinçek ezdi. Bu milli bir mücadele. Avrupa’ya güzel bir gol attı Doğu bey. Şimdi o solcu, biz sağcıyız gibi bir ikilik olabilir mi? Doğu bey, Türkiye’de üretim ekonomisi savunuyor, burada sağcılık solculuk olabilir mi? Vatan Partisi bugün Türkiye’nin ortak aklıdır. Vatan savunması varsa biz varız. Söz konusu vatan savunması ise gerisi teferruattır” dedi.

 

Daha önce Büyük Birlik Partisi’nden Milletvekili Adayı olan ve kendisini “Devrimci ülkücü” olarak nitelendiren İşler, “Ben davamı satmadım. Bakın buradan bir kez daha söylüyorum. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun intikamını almak için, onun katillerini bulmak için Vatan Partisi’ndeyim” ifadelerini kullandı.

 

Törende konuşan Isparta İl Başkanımız Bilal Şimşir de, Türkiye’nin bir Vatan Savaşında olduğunu söyleyerek “Düşmana karşı aynı mevzide yer alıyoruz. Murat beyi bu kararından dolayı kutluyorum” dedi. Törende Vatan Partisi’ne yeni katılanlara da rozetleri takıldı.