Doğu Perinçek'ten CHP ve MHP Yönetimine Çağrı: "AKP ve HDP ile hükümet kuracak mısınız, açıklayın!"

Tarih:

Genel Başkanımız Doğu Perinçek bugün Genel Başkan Yardımcılarımız Tayfun İçli, Yaşar Okuyan, Şule Perinçek, Beyazıt Karataş, Atilla Uğur ve İzmir adayları Ümit Zileli, Turan Karakaş, Hülya Yarbuz ile birlikte İzmir’de bir basın toplantısı yaptı. Perinçek CHP ve MHP yönetimlerine çağrıda bulundu; AKP ve HDP ile hükümet ortaklığı kurmayacaklarını kamuoyu önünde açıklamalarını istedi. Perinçek özetle şunları belirtti:

 

EKONOMİ VE SİYASET MAFYALAŞTI

Bugün Türkiye’deki rejim, ABD güdümlü Mafya-Tarikat rejimidir. AKP’nin sıcak para diktatörlüğü altında ekonomi mafyalaştı ve tarikat rantları oluşu. Buna bağlı olarak başta AKP olmak üzere, parlamentodaki siyasal partilerin yönetimleri de mafyalaştı. Ayrıca küresel merkezlerin baskısıyla siyasete etnik ve mezhepsel bölünmeler damgasını vurdu ve artık Türkiye kasetlerle yönetiliyor.

 

Aksaray'da saltanat süren Tayyip Erdoğan 36 ayrı yerde “BOP Eşbaşkanı” olduğunu söyleyerek yabancı bir devlete bağlı olduğunu itiraf etmiştir. CHP Genel Başkanı küresel projeler kapsamında kaset tertipleriyle değiştirilmiş, Kemal Kılıçdaroğlu yönetime getirilmiştir. MHP'nin de seçim listeleri kasetlerle düzenlenmiş ve MHP Genel Başkanı kasetlerle denetim altına alınmıştır.

 

Bugün Türkiye'de milli egemenlikten söz edilemez. Mafya ve tarikatların güdümündeki partilerle demokrasi olmaz.

 

Bu rejim, kesinlikle demokrasi değildir. Sıcak para diktatörlüğüne, cemaat ve tarikat saltanatına demokrasi denemez.

 

EMPERYALİST PROJE: AKP-CHP ORTAKLIĞI

Şimdi rejim çıkmaza girmiştir. Borçlanma ekonomisi artık yürümüyor. Türkiye'nin bölünme süreci yürütülemiyor. Türk milleti direniyor.

 

Rejimin küresel efendileri, 7 Haziran'dan sonra AKP-CHP koalisyonu kuracaklarını açıklıyorlar. PKK'nın yasal uzantısı olan HDP de bu koalisyonun doğal ortağı oluyor.

 

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli fesadıyla karşı karşıyadır. AKP-CHP-HDP suç ortaklığıyla amaçlanan bölünmüş Türkiye programında şunlar var:

 

·        Türk milleti Anayasa'dan kovulacakmış,

·        Güneydoğu Bölgesine özerklik verilecekmiş,

·        Cumhuriyet'in temeli olan Atatürk Devriminin son kaleleri de yıkılacakmış.

 

KANLI ÇATIŞMA PLANI

Bu plan bir barış planı değildir. Rejim partileri ülkemizi kanlı çatışmalara sürükleyen projede görev almış bulunuyor.

Buna izin veremeyiz!Vatan Partisi olarak bu planı bozguna uğratacağız!Milletimize güveniyoruz!AKP ile hükümet kurmak Cumhuriyete ihanettir, vatana ihanettir.AKP'nin suç ortağı olan bölücü terör örgütünün yasal uzantısı olan HDP'yi Meclise ve hükümete taşımak vatana ve Cumhuriyete ihanettir.CHP ve MHP yönetimlerini kamuoyuna açıklamada bulunmaya çağırıyoruz:8 Haziran'dan sonra AKP ve HDP ile hükümet ortağı olacak mısınız?

 

VATAN PARTİSİ

8 HAZİRAN’DA MECLİSTEDİR

Bugün Türkiye'yi bölen ve milli ekonomiyi çökerten karanlık rejim, siyaset düzleminde dört ayağa dayanıyor:AKP, HDP, CHP ve MHP.

 

Rejimin küresel efendileri ellerindeki bütün imkan ve araçlarla bu dört ayaklı rejimi yıkılmaktan kurtarma çabası içindedir.

 

Vatan Partisi bu millet ve halk düşmanı karanlık rejimin cepheden karşısındadır.

 

Özgür ve örgütlü halkla, Atatürk'ün Altı Ok programıyla Cumhuriyet Türkiye’sini devlet ve toplum katında yeniden inşa edeceğiz.

 

Vatan Partisi'nin Meclis'e girmesi küresel merkezlerin Türkiye'yi bölme projesini bozguna uğratacaktır.

 

ABD emperyalizmi ve işbirlikçileri ne kadar çabalasalar da bölücü terör örgütü PKK'ya yüzde 10 barajını atlatamayacak ve hükümet ortağı yapamayacaklardır.

 

 

Vatan Partisi,8 Haziran'da kesinlikle Meclis'tedir!