Doğu Perinçek: "Manisa'nın çiftçisine, esnafına yakışır bir örgüt kuruyoruz"

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Manisalılarla buluştu

Tarih:

1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12

Manisa İl Başkanımız Ramazan Çalışkan'ın açış konuşmasıyla Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in katıldığı Ekonomik Kriz ve Çıkış Yolu konferansımız gerçekleşti.

 

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, konuşmasında şunları söyledi:

 

Manisa'mızın değerli aydın ve üreticileri; hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Türk milleti ABD ve Gladyosunu ezdi. PKK ve ABD koridorları yıkılıyor, Cumhuriyet yıkılmıyor. Silivri duvarlarından FETÖ'nün hapse girmesine kadar her şey gösteriyor ki Türkiye bu süreçten zaferle çıkacak.

 

Dünyadaki denge değişiklilerini ve Türkiye'nin içine girdiği süreci görelim. Karamsarlıkla çıkış yok. Nasıl çıkış var? PKK'yı temizleyerek, üretim ekonomisini inşa ederek, borç batağına batmaktan çıkarak. Aydınlanmış, çağdaş bir Türkiye kanalını kurmanın 6 Ok'u kurmanın zamanındayız. Şimdi ABD ile karşı karşıya geldik. Atatürk zamanındaki dostlarımızı bulmaya başladık. Türkiye, Vatan Partisi'nin üretim ekonomisi çözümü ile bu durumu değiştirecek. Çözüme geldik, bu durumdan çözümle çıkacağız. Borcu borçla kapatma devri bitti.

 

Ekonomide biricik çözüm tekrar orta sanayicimizi destekleyeceğiz, tekrar gümrükleri dikeceğiz; et, süt, sebze, meyvemizi kendimiz üreteceğiz. Yerel seçimlere giriyoruz. ABD'nin yarattığı bir belediyecilik var, belediye toplu yönetim demektir, onun yerine belediyeyi şirketleştirdiler. Yakınmayı bırakalım. Önce kendimize bakalım. Bizim bu hale gelmemizdeki sorumluluğumuz ne? Cesur ve kararlı olacağız, kurtarıcı beklemeyeceğiz. Vatan Partisi'nde birleşip toplanacağız. Önümüzdeki seçimlerde Vatan Partisi'nin kırmızı iki çizgisi var: HDP/PKK ve FETÖ ile ittifak yapmayacak, bölücülüğe yer vermeyecek. İşbirliği yapanlara da şartımız, elinizi PKK ve HDP'den çekin. Türkiye'yi bu karanlıktan çıkaracak parti Vatan Partisi'dir. Manisa'nın çiftçisine, esnafına yakışır bir örgüt kuruyoruz. Sizi ayağa kalkmaya çağırıyoruz ey Manisalılar. Herkese sevgi ve selamlar!