Doğu Perinçek'in Cem Çakmak'ın Vefatı Üzerine Yayınladığı Taziye Mesajı

"O’nun yaktığı ışık genç kuşakları ve gelecek nesilleri aydınlatacaktır."

Tarih:

 

         Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Silivri Cezaevi’nde kansere yakalanan ve bu sabah hayatını kaybeden Em. Tuğamiral Cem Çakmak için bir taziye mesajı yayınladı. Doğu Perinçek’in mesajı şöyle:

 

         Balyoz ve Ergenekon sürecindeki dava arkadaşımız yiğit Amiral Cem Çakmak’ı son yolculuğuna uğurluyoruz.

         Amiral Çakmak bu süreçteki kararlılığı, sarsılmaz iradesi ve cesareti ile hepimize örnek olmuş müstesna bir subaydır.

         Amiral Çakmak aynı zamanda Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne unutulmaz hizmetler vermiş, yeri doldurulmayacak eşsiz bir asker, örnek bir komutan, deneyimli bir denizcidir. Milletimiz çok değerli bir evladını kaybetmiş, kirli bir kumpasa şehit vermiştir. Acımız büyüktür!

         Gerek yurt içi gerekse yurt dışı görevlerinde ülkesinin ve milletinin çıkarlarını daima en öne koymuş, bu uğurda hiç bir fedakârlıktan kaçınmamıştır.         O’nun yaktığı ışık genç kuşakları ve gelecek nesilleri aydınlatacaktır.

         Mahkeme salonunda söylediği son sözleri bizlere bıraktığı bir görevdir: “Son olarak, hainlik ve ihanetin odağı olan ve dış mihraklara uşaklık eden şerefsizlere sesleniyorum. Bu salondaki koltuklara oturacaksınız ve vatana ihanetten yargılanacaksınız. Bundan kaçışınız asla mümkün değildir!”

         Büyük Türk Milleti, çok yakın bir zamanda bu görevi tamamlayacak ve bu hesabı kapatacaktır.

         Sayın amiralimiz, ebedi istirahatgâhınızda huzur içinde uyuyun! İhanetin serbest, yurtseverliğin yasak olduğu bu karanlık dönemi mutlaka bitireceğiz!

         Amiral Cem Çakmak’ın eşine, kederli ailesine, yakınlarına, deniz kuvvetleri camiasına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve bütün milletimize sabır, başsağlığı ve metanet diliyoruz.

         Amiral Cem Çakmak’ı daima sevgi, saygı, vefa ve şükran duygularımızla tazimle anacak, kalbimizde yaşatacak, aziz hatırasını canlı tutacak, nesilden nesile aktaracağız!

         Ruhu şad, mekânı cennet olsun!

 

         Doğu Perinçek

         Vatan Partisi Genel Başkanı