Doğu Perinçek'in 13 Kasım 2009 günü mahkemeye verdiği BTÖ şeması

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, bugün sanık olan Ergenekon hakimlerine Silivri duruşma salonunda BTÖ şemasını açıklamıştı

Tarih:

Bundan 9 yıl önce Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün sanık olan Ergenekon hakimlerine Silivri duruşma salonunda şöyle demişti:

 

Tehditler, şantajlar, uydurma kamuoyu araştırmaları... Her şey sahtekarlık, her şey yalan, düzenbazlık. Ben bu soruşturmada bundan başka hiçbir şeye tanık olmadım. Bu örgüt gizli belgeler düzenler, orayı burayı kazar bombalar koyar, sahte CD üretir, delil torbasına koyar… Her şeyi sahtekarlık yalan dolan. Bunun mağduru en fazla Türkiye. Siz benden daha fazla kurbansınız. Üç beş yıl sonra asıl kurbanların sizler olduğunuzu göreceğiz. Bundan hiç şüphem yok!

 

Ergenekon Davasının F Yargıçları ve F Savcılarının yargılanması bugün başladı. Biz de bu davaya müdahil olarak katılmak üzere dilekçemizi verdik. O davada tarafız. Şimdi taraf olmuyoruz, Ergenekon tertibinin başladığı günden beri, on yıldır tarafız.

 

Silivri’de yargılamanın başladığı ilk gün savcıların Cumhuriyet savcısı değil, F Savcısı olduğunu belirtmiştim. Daha sonraki süreçte Beşiktaş Terör Örgütüne bağlı yargıçlara, “Biz o hücrelerden çıkacağız ve sizler o hücrelere gireceksiniz” diye seslendim. Öyle olacağını biliyordum. Çünkü Türkiye’nin birikimine güveniyordum.

 

Yargılama boyunca, bu davanın ABD emperyalizminin müdahalesiyle tezgâhlandığını, Ergenekon tertibini Fethullahçı Gladyo’nun yürüttüğünü, FETÖ’nün Beşiktaş Adliyesinde bir terör örgütü kurduğunu, bu örgüt mensuplarının yargıçlardan, savcılardan ve polis yöneticilerinden oluştuğunu kanıtlarını göstererek vurguladım. 13 Kasım 2009 günü şöyle demiştim:

 

 

KİMLER O GİZLİ TANIKLARI O YALANCILARI ÖRGÜTLEDİ

 

Kim bu yalancıları, gizli tanıkları örgütlüyor?

 

Gizli tanık Osmanıma, Anadoluya, Dilovasına kimler bu yalanları söyletiyor! Örgütlü bir biçimde tanık uydurulup, suç işleniyor.

 

 

SAVCILAR VE YARGIÇLARIN YARGILANMASI NE ZAMAN BAŞLADI

 

Bu davada artık savcıların bu suçları yargılanır oldu. Birden savcıların sanık, şüpheli konumuna düştüğünü gördük. İddia makamı, kendi savunmasının ön hazırlıklarına başladı. Tabii savcıların da hakları var. İleride diyecekler ki, 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nden tutanakların getirtilmesine karar verilsin. O zaman, Osman Yıldırım diyecek ki “bana yalan söyleten bu savcılar değil”. Savunmalar şimdiden hazırlanıyor.

 

 

TÜRK YARGISI İÇİNDEKİ GİZLİ ÖRGÜT

 

Neyin savunması? Bir gizli örgüt kurulmuş Türk Yargısının içinde! Kim Tuncay Güneye bu yalanları söyletti? Kim Tuncay Güney’i İstanbul Emniyetine getirtip o yalanları söyletti? Kim hangi örgüt?

 

Biz, olgudan, olaydan, fiillerden sanığa doğru gidiyoruz. Kim Tuncay Güney’i örgütledi? Kim onu Amerika’ya götürdü? Kim o alçakça iftiraları yazdırttı? Kim MİT Müsteşarı Atasagun’a o bilgi kirliliği dediği şeyleri rapor haline getirtti? Kim Tuncay Güney’i 2008 yılında Alpaslan Evrenosoğlu kimliğiyle İstanbul’a getirdi, üç ay İstanbul’da tuttu? Kim İzmir Pasaport Dairesi’nden yalan bilgi göndertiyor? Kim Yeşilköy deki kayıtları göndermiyor? Kim bunları örgütlüyor, kim gizli tanık Anadolu peydahladı?

 

Kim hapisteki Perinçek ve İlsever’in evindeki telefonları dinlensin diye yazı getiriyor da o hakim buna ses çıkartamıyor? O hakim örgüte karşı duramıyor. Hakim karşı çıkamıyor. Bir örgüt var. O örgüt hakime kanunsuzluk yaptırıyor; hakim başını kaldıracak olsa telefon dinleniyor. Örgüt burada. O Yargıtay krokisini yapanlar santrale dinleme cihazı koyuyor. Yargıtay santraline kulağı yerleştirenler krokiyi çıkarmış. Yargıtay’a tehdit İşçi Partisi’nden değil! Yargıtay tehdit santraline dinleme aleti koyandan geliyor.

 

 

TÜRK YARGISINA BALYOZ

 

13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı bu duruşmalar başlarken “belki beni de dinliyorlar” dedi. 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanını, İstanbul Başsavcısını, Yargıtay’ı Danıştay’ı kim dinler, kim? Kim dinler, kim şantaj yapar? Hangi örgüt? Biz savunmamızı bunun üzerine kuruyoruz. Bugün Yargıya balyoz iniyor. Ben demiyorum HSYK söylüyor.

 

Biz davamızı bunun üzerine kurduk.

 

 

GENELKURMAY’A GİREN FARELER

 

TSK içinde kim 3000 tane evrakı ele geçiriyor? Bu ordu nasıl savaşacak? Genelkurmayın içine fareler girmiş. Kim ıslak imzalı sahte belgeler düzenliyor? Genel Kurmay Başkanı bile o örgütten korkuyor. Genelkurmay karargahında hiç öyle belge olur mu? Genelkurmay Başkanı hangi örgütten korkuyor? Biz bu gizli örgütü ortaya çıkarmak istiyoruz.

 

 

F SAVCISININ EYLEMLERİ

 

O CD leri oraya kim koydu? 1,5 ay sonra Pekgüzel itiraf etti. Ben, o koydu demiyorum ama ilgisi var. Meğer bu Yargıtay üyelerini dinlemek istiyorlarmış onun gerekçesi yaratılıyormuş.

 

F Savcılığı, Cumhuriyet Başsavcısını dinliyor, gammazlıyor ve onun üzerinden tüm Cumhuriyet Savcılarını tehdit ediyor, kontrol etmeye çalışıyor.

 

 

BEŞİKTAŞ DÜKALIĞI

 

Türk yargısının içine çadırlar kuruluyor. Beşiktaş Türk Yargısının bir parçası değil. Beşiktaş Dükalığı! İçlerinde iyi hakimler olabilir hiç fark etmez.

 

Gidin sorun bütün yüksek yargıçlar bana katılır; “Evet Türk Yargısına balyoz iniyor” derler.

 

Böyle Türk Yargısı olur mu? Böyle bir yargıya güvenebilir miyiz? Biri diğerini dinleme kararı alıyor, kumpas kuruyor.

 

Burada sizin çok ağır sorumluluğunuz var. Mazeretleriniz olabilir! Ama mazeretler sorumluluğu kaldırmıyor!

 

 

GİZLİ ÖRGÜTÜN PARMAK İZLERİ

 

Buna siz meydan verdiniz! Burada bir örgüt olmadığını bile bile…

 

Bir gizli örgüt ne anayasa var ne yasa var, ne hukuk var! Alikıran baş kesen terör örgütü. Türk milletine karşı bir Beşiktaş Terör örgütü var.

 

- “Çalışmalar gizli.”

 

- “Karargah gizli.”

 

- “Operasyonel niteliği yüksek.”

 

- “Düğmeye basılacak.”

 

Bu örgüte BEŞİKTAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ diyelim!

 

FETÖ yok, Ergenekon efsanesi var!

 

Eğer o namussuzlar adını Ergenekon koymuşlarsa, ki o gladyodur; onların da canını okuyacağız.

 

FETÖ’nün eylemi yok! Ama Beşiktaş Terör Örgütlenmesinin eylemi var!

 

Beşiktaş Terör Örgütü yani BTÖ!

 

 

ÖRGÜTÜN FİNANS KAYNAKLARI

 

Beşiktaş Terör Örgütü, maliyesiyle de devlet içinde devlet olmuştur. Harcamalar da gizli ve yasadışıdır. Örtülü ödenekten Yargıtay, Genelkurmay dinleniyor, Anadol, sokak lambası at izi it izi finanse ediliyor, dinleme, izleme, fişleme yapılıyor.

 

 

SİZ BURADA HUKUKU ÇİĞNİYORSUNUZ

 

Bütün Türkiye hukukun çiğnendiğini görüyor. Siz burada hukuku çiğniyorsunuz. İnsanların mazisi temiz olur, ama korkak olur. Ben bunlara girmem, kişiliklerinizi araştırmam.

 

 

ASIL KURBANLARIN SİZLER OLDUĞUNU

ÜÇ BEŞ YIL SONRA GÖRECEĞİZ

 

Tehditler, şantajlar, uydurma kamuoyu araştırmaları... Her şey sahtekarlık, her şey yalan, düzenbazlık. Ben bu soruşturmada bundan başka hiçbir şeye tanık olmadım. Bunun mağduru en fazla Türkiye. Siz benden daha fazla kurbansınız. üç beş yıl sonra asıl kurbanların sizler olduğunuzu göreceğiz. Bundan hiç şüphem yok.

 

Bu örgüt gizli belgeler düzenler, orayı burayı kazar bombalar koyar, sahte CD üretir, delil torbasına koyar… Her şeyi sahtekarlık yalan dolan

 

Bunun kurbanı ben değilim. Bunun asıl kurbanı sizlersiniz. Yakın zamanda göreceğiz.

 

 

İŞTE F SAVCILARI

AHLAK KALMAMIŞ

 

İşte F Savcıları! Kendi mesai arkadaşını dinleten, altını oyan! Amirini izleten! Ahlak diye bir şey kalmamış! Bu kadar çürüme olur mu?! Ben buna Cumhuriyet Savcısı mı diyeyim! F Savcıları!

 

Cumhuriyet Savcısı var, Aykut Cengiz Aydın var, Abdurrahman Yalçınkaya var! Hakimler var, Türk hakimlerinin belki de yüzde 98’i Cumhuriyet hakimi... Var bunlar.

 

 

EZECEĞİZ BU ZALİM BAYKUŞLARI

 

100 yıl önce Harekat Ordusu ile Yeşilköy’e gelen Mahmut Şevket Paşa konuşmasında “Köhne Bizansın Yıldız burcundaki baykuş” diyor Abdulhamit’e! Bu örgüt de köhne Bizansın baykuş’u!

 

Gladyo, Kontrgerilla, Ergenekon adı ne olursa olsun gene ezilecekler.

 

Tıpkı Mahmut Şevket gibi buradan bağırıyorum:

 

Ezilecekler, ezeceğiz bu zalim baykuşları!

 

 

İŞTE TÜRK YARGISI

 

Karen Fogg’un elektronik postalarının açıklanmasıyla açılan 14 davanın tamamı lehime sonuçlandı. İşte Türk Yargısı!

 

MİT’le karşı karşı geldiğimiz 14 dava, 14’ünü de kazandım! İşte Türk Yargısı!

 

Bu kararların ilgili mahkemelerden getirtilmesini istiyorum. Türk Yargısı nasıl karar veriyormuş görelim!

 

Hem de bu arada size vicdanınızı rahatlatmak için yardımcı oluyorum bu dosyaları istemekle! Tahliyeyi görüşürken bahaneniz olur, Üye Haşıloğlu “daha bu dosyalar gelmedi henüz” der, vicdanınız rahatlar.