Doğu Perinçek: "Gülen, HDP'ye oy verin çağrısı yapıyor"

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek, FOX TV'de Liderler FOX’ta programının konuğu olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek, FOX TV'de Liderler FOX’ta programının konuğu olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Yargının gladyo ile mücadelesinden terör sorununa; 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında Vatan Partisi’nin etkisinden FETÖ liderinin seçimlerde HDP’ye oy verin çağrısı yaptığına dair birçok konuda önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

 

‘BU YARGI AMERİKAN GLADYOSUNU TEMİZLİYOR'

 

"Türkiye büyük bir vatan savaşına girmiştir. Türkiye, onlara yasal olanaklar tanıyarak terörü temizleyemez.

 

70'lerde Deniz Gezmişleri asan, Doğan Avcıoğlu'nu Mümtaz Soysal’ı hapse atan, 80'lerde 650 bin solcuyu hapse atan bir yargı vardı, şimdi PKK'yı FETÖ'yü içeri atan bir yargı var.

 

 

'SİLİVRİ YARGISINI YIKTIK, TÜRK ORDUSUNU KURTARDIK'

 

Bizi hapse atan tertipçiler şimdi bizim yattığımız hücrelerde. Doğrudan FETÖcüler içeride. Ben hukuk hocasıyım, 5-6 kuşakla beraber içeride yattım. Şu anda bu yargı süreci son derece titizlikle yürütülüyor. 4 bin FETÖ’cü hâkim ve savcı yargıdan temizlendi.

 

 

'BİZLER SAVAŞ CEPHESİNDEN BAKIYORUZ’

 

Ben bir savaşın merkezindeyim. Karşımızda ABD-İsrail ve onun üzerimize sürdüğü FETÖ ve PKK var. Yargı'ya da böyle bakıyoruz. Bu savaşın içinden, savaş cephesinden bakıyoruz.

 

 

'İKTİDAR FETÖ İLE MÜCADELEYİ YÜRÜTEMİYOR'

 

Bu iktidar FETÖ ile aynı ideolojik temelleri paylaştığı için ideolojik bir mücadele yürütemiyor.

 

Çocuklarımızı cumhuriyet ideolojisi ile yetiştireceğiz. Şeyhin müridi olmayacak çocuklarımız. Bir eğitim seferberliği yapacağız.

 

 

'GÜLEN, HDP'YE OY VERİN ÇAĞRISI YAPIYOR'

 

Bugün aldığım önemli haber, Fethullah Gülen bütün hapishanelere haber göndermiş, örgüt üyelerine HDP'ye oy verin çağrısı yapıyor.

 

 

'ATATÜRKÇÜ SUBAYLAR DARBEYİ BASTIRDI'

 

Darbe zamanı emir dinlenmez, siz o silahlı gücü anca başka bir silahlı güçle engellenir. Onu Vatan Partisi yaptı. Çıktık ve dedik ki TSK darbe yapmıyor, bunu bastıracağız. Bunu cesur bir şekilde deyince Atatürkçü subaylar darbeyi bastırdı.

 

 

'ERDOĞAN DA, İNCE DE ATLANTİKÇİ'

 

2. tura kalırsak İnce'ye oy vermeyiz demedik. 2. tura biz kalacağız dedik. Biz hiçbir şekilde PKK ve FETÖ'nün yanında olmayacağız dedik. Şimdi de aynısını diyorum.

 

Erdoğan da İnce de sistemin içinde çırpınmaktır. İnce ile Erdoğan arasındaki seçimi bir felaket olarak görüyorum. 

 

 

'HEP TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE DEDİK'

 

Enerji güvenliğimiz de doğuda. ABD-İsrail bize Kürdistanı dayattı biz onu Rusya ve İran ile bozduk.

 

Vatan Partisi yöneticilerinin hiçbiri Rusyacı da olmaz, Çinci de olmaz. Hayatımız boyunca Tam Bağımsız Türkiye dedik.