Doğu Perinçek'e hakaret eden Belediye Başkanı özür diledi

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok Genel Başkanımız Doğu Perinçek’e karşı sosyal medyadaki hakaretlerinden dolayı pişman olduğunu belirtti

Tarih:

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e karşı sosyal medyadaki hakaretlerinden dolayı pişman olduğunu belirtti. Hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra uzlaştırma isteyen Altıok, hakaret içerikli ifadelerini Facebook’tan kaldırdı ve özür mesajını da aynı mecradan paylaştı.

 

Vatan Partisi Hukuk Bürosu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e yönelik sosyal medyada yapılan hakaretlere karşı hukuk mücadelesini sürdürüyor. Doğu Perinçek’e sosyal medyadan hakaret edenlerden biri de Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’tu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada Altıok, pişmanlığını belirtip uzlaştırma istedi. Altıok, dün Facebook’tan hakaret içerikli paylaşımını kaldırdı ve Perinçek’ten burada özür diledi. Altıok Facebook hesabında şu mesajı yazdı:

 

 

“PİŞMAN VE ÜZGÜNÜM”

 

“İlçe başkanlığı görevini yürüttüğüm dönemde, Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek hakkında maksadını aşan ifadelerle yaptığım ve bugün yanlış bulduğum paylaşımdan dolayı pişman ve üzgün olduğumu bildirir, saygılarımı sunarım.”

 

 

HAKARET EDENLER CEZA ALMAYA DEVAM EDİYOR

 

Öte yandan, T.K., S.Ü., S.A., ve M.E. isimli şahıslar da Doğu Perinçek'e sosyal medyadan hakaret ettikleri için mahkemece çeşitli cezalara çarptırıldılar.