Denizli yeni il yönetimini belirledi

Denizli İl Başkanlığımız Amiral Soner Polat Olağan İl Kurultayını yaptı.

Tarih:

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı Amiral Soner Polat Olağan Kurultayını yaptı. Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılan kurultaya Vatan Partisi Genel Saymanı Dr. Serhan Bolluk’ta katıldı. 


İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu’nun açılış konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi. Merkez Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Güleç’in Divan Başkanı olduğu Kurultayda Pamukkale İlçe Başkanı Av. Müzeyyen Susar ve Büşra Ezgi Duman da divan üyeliklerine seçildi. 


Vatan Partisi Genel Saymanı Serhan Bolluk yaptığı konuşmada, “çok kritik günler geçiriyoruz, farkındayız ve içindeyiz. Süreç çok hızlı gelişiyor. Son on içinde İran ABD üslerini vurdu, Amerika ne yaptı hiç bir şey, üstelik Trump İran’la koşulsuz görüşmeye hazır olduğunu söyledi. Amerika’nın ne yapacağı bizim sorunumuz değil. Amerika ne yapar? Hiç bir şey yapamaz. Bir tek suikast yapar. Süleymani hepimizin şehididir. Yalnız bu coğrafya öyle bir coğrafyadır ki her kahraman ardından en az on tane kahraman çağırır. Kendi ülkemizden biliyoruz. Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler, El Bab şehitlerimiz hep yeni kahramanları çağırdı. Diğer tarihi bir olay da Irak Meclisinin aldığı ABD’yi Ülkeden çıkarma kararı. ABD çıkmam diyor. Şansı yok. Tası tarağı toplayıp defolup gidecek. Bu kararla dünyanın karar merkezi de Avrasya’ya kaymıştır” dedi. 


Daha sonra mevcut İl başkanının çalışma ve mali raporu okumasının ardından Başkan adayları Mehmet Çobanoğlu ve Ahmet Gündüz birer konuşma yaptı. 
Kurultayda Büyük Kurultaya sunulacak MYK Raporu oya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi. Yapılan seçimlerin ardından Mehmet Çobanoğlu İl Başkanlığına Ahmet Suseven, Ali Korkmazcan, Gökhan Dikmen, Güray Kubilay Gürsoy, Halis Özkan ve Sabri Kasapoğlu yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.