Denizli'den Diyarbakırlı annelere destek

Vatan Partisi Denizli Öncü Kadın İl Başkanlığı, Diyarbakırlı annelere destek açıklaması yaptı

Tarih:

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Diyarbakır’da çocukları için HDP İl Binasına dayanan Kürt analarına bir destekte Denizli’den geldi. Vatan Partisi Denizli Öncü Kadın İl Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak destek imza masası açtı.

 

Basın açıklamasını Öncü kadın İl Başkanı Elif Çobanoğlu yaptı. Çobanoğlu, Türk ve Kürt anaları ayağa kalktı. HDP Diyarbakır İl Başkanlığının kapısına dayandı. Hacire Anadan sonra onlarca Kürt kadını çocuklarını istemek için HDP önünde toplanıyor. Talepleri gayet basit. PKK tarafından dağa kaçırılan evlatlarını istiyorlar. Bir annenin evladına kavuşmasından, ona sarılmasından daha doğal ne olabilir ki dedi.

 

 

HDP DERHAL KAPATILMALIDIR!

 

Çobanoğlu yıllardır bir çirkin oyun sürdürüldüğünü belirterek HDP çocuklarımızı kandırıyor, asker alma şubesi gibi PKK’ya gönderiyor. Orada çocuklarımızın beyni yıkanıp Mehmetçiğimizin üzerine sürülüyor. Artık bu oyunu bozma zamanı gelmiş, hatta geçmektedir.  HDP BİR AN ÖNCE KAPATILMALIDIR. Türk-Kürt demeden bütün ana babalar bu oyuna artık dur demeliler. Yüreğinde vatan ve evlat sevgisi olan bütün kadınlarımızı Diyarbakırlı annelere destek vermeye davet ediyoruz. Türk Ordusunun PKK’yı hendeklere gömmesinden sonra Kürt anaları özgürleşmiş, canlarına ak eden gerçekleri görmeye başlamıştır. “Başlarım sizin Kürdistan davanıza” ve “Çocuklarımızı Amerika’ya asker yapıyorsunuz” haykırmaları bu gerçeğin çok açık ifadesidir. Vatan Partisi Öncü Kadın olarak tüm yırta destek nöbetleri ve imza kampanyaları başlattık. Bugün burada açtığımız masada tüm Denizlilileri imza vermeye davet ediyoruz.

 

 

DİRENİŞ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

 

Değerli Denizlililer, analarımızın direnişini Kulp’ta atılan bombalar önleyememiştir. Tam tersi çığ gibi büyütmüştür. Güneydoğumuzda Bingöl, Tunceli, Ağrı, Elazığ, Şanlıurfa, Hakkâri ve Siirt gibi illerimizde “Teröre lanet, Kardeşliğe Evet” yürüyüşleri başlamıştır. Bize düşen görev bu yurttaşlarımızı yalnız bırakmayarak PKK, FETÖ, İŞİD gibi terör örgütlerini ve patronları Amerika’yı ülkemizden ve bölgemizden defetmek ve kahraman Mehmetçiğimizin yanında olmaktır. Analarımızın teröre karşı vatanlarını ve evlatlarını koruma mücadelesini itibarsızlaştırmaya çalışanları da uyarıyoruz ve sorumluluğa davet ediyoruz. Onları da ortak mücadeleye çağırıyoruz. Direniş çığ gibi büyümektedir. Dün İran’dan ve diğer ülkelerden katılım olmuştur.

 

Sevgili Denizlililer, sizleri “Evlatları PKK tarafından kaçırılan ailelerin mücadelelerini destekliyorum. Türkiye’mizin birliği ve bütünlüğü için ben de ailelerin yanındayım” diyerek imza vermeye bekliyoruz dedi.