Denizli'de Seçim Çalışmalarımız Başladı

Denizli Milletvekili Adaylarımızın tanıtımı ve seçim büromuzun açılışıyla çalışmalar başladı.

Tarih:

DENİZLİ’DE İLK SEÇİM BÜROSUNU AÇAN VATAN PARTİSİ OLDU

 

7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye yeniden genel seçime hazırlanıyor. 7 Haziran genel seçimi sürecinde yürüttüğü çalışmayla, gençliğiyle, projeleriyle dikkat çeken Partimiz 1 Kasım için çalışmalarını başlattı.

 

İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, Milletvekili Adaylarımız Mustafa Güleç, Mehmet İyice, Füsun Özçelik, Cüneyt Doğan, Mehmet Gital, Mahmut Pak ve çok sayıda partilinin katılımıyla seçim bürosu açılışı ve aday tanıtım töreni gerçekleştirdi.

 

24 TEMMUZ’DA YURTTA VE BÖLGEDE BİRLİK DÖNEMİNE GİRDİK

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende ilk sözü İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu aldı. Kasapoğlu, “7 Haziran seçimlerinde tüm milletimize yaptığımız uyarıları hayat doğrulamıştır. PKK’nın meclise sokulması çözümün önünü tıkamış, AKP’nin dışında iktidar alternatifini ortadan kaldırmıştır. 7 Haziran ile tasarlanan bölünme senaryosu ile milli güçlerin direnciyle ortadan kaldırılıyor. Ordumuzun 24 Temmuz’dan itibaren PKK ile yürüttüğü mücadele açılım sürecini, ülkemizi masa başında bölme planını alt üst etmiştir. Bu durumda Türkiye’nin tüm milli kuvvetlerine ordumuzla halkımızla omuz omuza olma görevi düşmektedir. Vatan Partisi olarak bu görevi alıyoruz” dedi.

 

VATAN SAVUNMASI OY HESABIYLA YAPILMAZ

 

 

Aday tanıtımı sırasında söz alan Denizli 1. sıra milletvekili adayımız, Merkez Karar Kurulu üyemiz ve Denizli Eski İl Başkanımız Mustafa Güleç; “Vatan savunması oy sayısıyla yapılmaz. Türkiye’de ya yoksulun, esnafın, milletin iktidarını kurulacak ya da ülkemiz paylaşım savaşının ortasında kalacak. Biz Vatan Partisi olarak bu paylaşıma izin vermeyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Denizli Seçim Bürosu Açılışı

1/4
2/4
3/4
4/4