Denizli'de bayrak değişimi

Denizli İl Başkanlığımız geçen Pazar günü yaptığı Olağan Kurultayla yeni yönetimini belirledi

Tarih:

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı geçtiğimiz Pazar günü yaptığı Olağan Kurultayla yeni yönetimini belirledi. Mevcut Başkan İbrahim Kasapoğlu yeniden aday olmamış Başkanlık görevine Mehmet Çobanoğlu seçilmişti. İl Seçim Kurulu’ndan mazbatanın alınmasının ardından Vatan Partisi İl başkanlığında düzenlenen bir törenle görev devir teslimi yapıldı.  


Yeni Başkan Mehmet Çobanoğlu Kasapoğlu’na bir plaket sunarak yaptığı konuşmada “Sayın Başkan yıllarca bu görevi yaşamının bir parçası değil, yaşamının tamamı yaptı. Bize önder oldu,  yol gösterdi. Zor günlerde mücadeleye önderlik etti. Bayrağı devir aldık. Onun yönlendirmeleri ile bayrağı daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi ve Plakette yazanları okudu. Plakette “Sayın İbrahim Kasapoğlu, Partimizin Kemalist Devrimi tamamlama mücadelesinde Aydınlık Geleneğine uygun kararlı ve öncü duruşunuzla Partimize yaptığınız ve daha da yapacağınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz”  


İbrahim Kasapoğlu da yaptığı konuşmada,” değerli arkadaşlar hayatımın en mutlu günü değil, utandığım bir gün. Biz devrimciler böyle ödüller, para, pul bunun için çalışmayız. Gerçekten mahcubum. Yine de çok teşekkür ederim” dedi. 


Plaket sunumun ardından Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Erdem Özdemir Vatan Partililere “Sosyal Medya, Kullanımı, Etkileri ve Nasıl Davranılmalı” konulu bir konferans verdi. Özdemir sunumunda sosyal medyanın herkesçe kullanıldığını ancak bazen silah olarak ta kullanılabildiğini belirtti.