Denizli İl Başkanlığımız üreticilerle buluşmaya devam ediyor

Denizli İl Başkanlığımız “Üreten ve Başı Dik Türkiye” anlayışı çerçevesinde üretici temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Beyağaç’ta Ziraat Odası Başkanı Musa Hayıt, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Pütün ve Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı ziyaret etti.

 

Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Pütün görüşmede, esnafın durumunun zor olduğunu, desteklemelerin bir nebze nefes aldırsa da salgının tahribatını gidermediğini belirtti. Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu da “Üreten Türkiye programımız mutlaka hayata geçecektir. Ürettikçe pazarlar da şenlenecektir. Esnafımızda rahatlayacaktır” dedi. 

 

Ardından Ziraat Odası Başkanlığına geçen Vatan Partilileri Başkan Musa Hayıt ağırladı. Başkan Hayıt, “Üretici kardeşimiz üretmek istiyor. Ancak üretim maliyetleri çok yüksek. Gübre ve kimyasal ilaç fiyatları geçen seneye göre çok arttı” dedi. Vatan Partisi İl Başkanı Çobanoğlu “Vatan Partisi iktidarında üretici baş tacıdır. Üretici her şekilde desteklenecektir. Özellikle tarımsal girdilerle ilgili maddeler yerli üretim olacak. Ekilmeyen bir karış toprak bırakmayacağız. Salgın bunu tüm dünyaya gösterdi. Yeni yol yöntem aramaya gerek yok. Atatürk “Köylü milletin efendisidir.” demişti. Asıl üreten ülkeler kalkınır demek istiyor. Biz de “Üreten ve Başı Dik Türkiye” hedefini gerçekleştirmek için üretici baş tacıdır diyoruz.” dedi.

 

Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı ziyaret eden Heyet burada Başkan Akçay’dan kente yapılanlar ve sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Akçay görev süresince yaptıklarını ve yeni projelerini anlattı. Başkan Çobanoğlu da yerel yönetimlerin halkın demokratik yaşama katıldığı kurumlar olduğunu belirterek belediyeler üreticilerin örgütlemesine öncülük de etmesi gerektiğini söyledi.      

 

Görüşmelerin sonunda kurum temsilcilerine Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in yazdığı Üretim Devrimi kitapçığı hediye edildi.