Deniz Aydınlık okurları dayanışma yemeğinde buluştu

Denizli Aydınlık Gazetesi okurlarının onur konuğu Genel Başkanımız Doğu Perinçek ve Genel Başkan Yardımcımız Şule Perinçek'ti.

Tarih:

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Denizli Aydınlık Gazetesi okurları Baro Lokalinde düzenlenen dayanışma yemeğinde buluştu. Çok sayıda davetlinin katıldığı yemeğin, onur konuğu Genel Başkanımız Doğu Perinçek ve Genel Başkan Yardımcımız Şule Perinçek’ti. Açılış konuşmasını Denizli Aydınlık Gazetesi Temsilcisi Ali Macun gerçekleştirdi.

 

Macun konuşmasında “Aydınlık Gazetesi cumhuriyetin, emekçinin,köylünün , esnafın ve zanaatkarın sesidir. Aydınlık Mustafa Kemal’in sesidir. Kuvay-i Milliye hareketidir. Aydınlık , ülkemizin en karanlık dönemlerinde bizlere ve Türk milletine bir çoban yıldızı gibi ışık olmuş,yol olmuştur. Aydınlığı Türk milleti yaratmıştır. Alın terini vermiş,parasını vermiştir onun için sahibi de Türk milletidir. Aydınlığa çok şey borçluyuz. Değerli dostlar , Aydınlık bize ekmek su kadar ihtiyaçtır. Gazetemizin yaşaması için bütün dostların her gün 2 Aydınlık alması , birini okuması birini okutması gerekiyor.” diyen Aydınlık Gazetesi Denizli Temsilcisi Ali Macun konuşmasını tamamladı. Coşkulu geçen dayanışma yemeğinde , konukları olan Doğu Perinçek ve Şule Perinçek söylediği türkülerle dayanışma yemeğine renk kattı. Efe gösterileriyle , türkülerle ve şiirlerle gece son buldu.