Bursa, Millî Birlik Yemeğinde buluştu

Nilüfer İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Milli Birlik ve Dayanışma Yemeği ile Bursa halkı iftarda buluştu.

Tarih:

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Nilüfer İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Milli Birlik ve Dayanışma Yemeği ile Bursa halkı iftarda buluştu. Yemeğimize Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa şube başkanı Nedret Yayla ve yönetimi, Kırım ve Tatarlılar Dernek başkanı Yunus Güner ve yönetimi, Alevi Kültür Derneği Bursa şube başkanı ve yönetimi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Bursa şubeleri, Türkiye Gençlik Birliği Bursa il yönetimi ,Türkiye Liseliler Birliği Bursa il yönetim ve Milli Sporcumuz Hakan Akkaya katılım sağlayarak destek oldular.

 

Aydınlık Gazetesi yazarı, Tarihçi Rıza Zelyut konuşmasında şunlara değindi: Bugün Türkiye'nin kurtuluş yolu kadınlarımızda ve gençliğimizdedir. Buradan tüm kadınlarımızı ve gençlerimizi kucaklıyorum, selamlıyorum. Tüm yük bugün gençlerimizin omuzundadır ve onlara sonsuz güveniyorum. Milli birlik için ihtiyacımız olan kan örgütlü olmaktır! Bugün burada bunun en iyi örneğini görüyoruz.

 


Kütüphane Kuruyoruz!

 

Ulusal Kanal Haber spikeri Gülgün Feyman Budak ise şunlara değindi: Iğdır'da belediye seçimleri sırasında söz verdik. Iğdır İlinin Aralık ilçesinin Karşıyaka Köyü'nün çocukları okumak istiyor. Çeşitli sebeplerden dolayı okuyamamışlar ancak kitap okumaya , gazete okumaya, çalışmaya açlar. Onlara söz verdik ve Karşıyaka Köyünde Kütüphane kurmak için çalışmalarımıza başladık. Sizlerden bu kampanyamız için kitap istiyoruz, destek istiyoruz..

 

Bursa İl Başkanımız Mehmet Alanbel ise örgütlülüğe vurgu yaparak Türkiye’nin kritik süreçlerden geçtiğini ve Milletin birliğini ve bütünlüğünü sağlayacak programıyla Türkiye’yi bu süreçlerden çıkaracak tek partinin Vatan Partisi olduğunu, tüm vatanseverleri, devrimcileri, halkçıları, milliyetçileri Vatan Partisi saflarına davet etti.