Buldan halkı, 'oyumuz Atatürkçü adaya' dedi

Seçim çalışmalarını Buldan’da sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Güleç Buldan halkından destek sözü aldı

Tarih:

1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10

Seçim çalışmalarını Buldan’da sürdüren Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Buldan halkından destek sözü aldı. Büyükşehirde altı oku ve Atatürk’ü savunan tek adayın Mustafa Güleç olduğunu belirten Buldanlılar özledikleri ve kendilerini temsil edecek adayı bulduklarını ve oyunu Güleç’e vereceklerini söylediler. 


Esnaf ziyaretleri yapan Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç esnafın derdini dinledi. Esnaflar, ekonomik krizin üretici ile birlikte kendilerini vurduğunu, üretim olamayınca alışverişin de durma noktasına geldiğini belirttiler.  

 


GÜLEÇ, RANT İÇİN DEĞİL, ÜRETİM İÇİN TEK SEÇENEK VATAN PARTİSİ! 


Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, ekonomik krizi atlatmanın tek yolu üretimdir. Üretim artınca çarşı, pazar şenlenir. Vatan Partisinin Halk Belediyesinde tek amaç halkın mutluluğudur. Halk ürettiğinde ve alın terinin karşılığını aldığında mutlu olur. Biz de Buldan halkının eskiden olduğu gibi üretim atağı yapmasını sağlayacağız. 

 


TEZGÂH SESLERİ EN GÜZEL MÜZİKTİR! 


Dokuma tezgâhlarını yeniden çalışır hale getireceğiz. Tezgâh sesleri doğada bestelenmiş en güzel müziktir. Bu müziği yeniden dinleyeceğiz. Üreticilerin ürünlerini pazarlama sıkıntıları kooperatifleşme yoluyla aşılacak dedi.