"Bu topraklarda Ömer Halisdemirler tükenmez"

Rize İl Başkanımız Salih Öksüz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü için yazılı bir açıklama yaptı

Tarih:

Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü için yazılı bir açıklama yaptı.


Öksüz'ün açıklaması şöyle:


Değerli Hemşehrilerim, Öncelikle belirtmek isterim ki, bu topraklarda hiçbir zaman Ömer Halisdemirler tükenmez. Kurtuluş savaşından aldığımız o ruh hepimizin kanına kadar işlemiştir. Vatanımız için gözümüzü kırpmadan canımızı fade ederiz. Biz büyük bir milletiz. Emperyalizme karşı ilk kurtuluş savaşını veren ve zafer kazanan milletiz. Karamsar olacak en son ülke biziz.

 


15 Temmuz Bir Zaferdir


15 Temmuz 2016 tarihinde AB-D'nin taşeronu Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini engellemek ülkemizin önünü açmıştır. Bu büyük bir zaferdir. Zaferimizi gölgelemeye çalışan millet ittifakına itibar etmeyelim. Tiyatro, kontrollü darbe gibi söylemler tamamen deli saçmasıdır. Bu anlayış darbecilerin başarısız olmasından dolayı ortaya çıkan zavallı anlayışlardır. Bu durumu ifade etmemin sebebi, millet ittifakının Amerikancı çizgisinin devam etmesi sebebiyledir. En son S400'lerin alımına bile karşı çıkmışlardı, hatta bazıları ''S400'ler Sarayı korumak için alınıyor'' demişti. Bu karanlık zihinleri şiddetle lanetliyorum.

 


Nato'dan Derhal Çıkmalıyız


Nato'nun ülkemizdeki etkisi artık çok zayıfladı ancak bu durumu resmiyete bir an önce dökmeliyiz. Çünkü bazen denge politikası çok tehlikeli olabilmektedir. Bölgemiz provokasyonlara açık bir haldedir. ABD'yi kaybetmeyelim derken Rusya'yı kaybederiz. Tehdit ve saldırının ABD'den geldiği apaçık ortadadır. Bunu inkar edenler ABD'nin yerli memurlarıdır. Derhal Nato'dan çıkıp, Asya'ya yönelmeliyiz. Hatta bu tavrımızı ülkemizin tapusu Lozan Antlaşmasının tarihi olan 24 Temmuz'da göstermek anlamlı olacaktır.

 


Milli Hükümet Şart


Doğu Akdeniz'deki tehdit, Suriye sınırındaki terör yatakları, ekonomik yaptırımlar, Millet ittifakı ve işsizlik gibi bütün etkenleri topladığımızda AB-D Emperyalizmine karşı çetin bir mücadeleye gireceğimiz çok açık. Bu zorlu süreçten çıkmak için toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir Milli Hükümetin kurulması zorunluluktur. Vatan Partisi olarak Milli Hükümet için hazırız. Bu çağrılarımıza Ak Parti, Mhp ve diğer parti yetkililerin somut adımlarla yanıt vermeleri gerekiyor. Türkiye İttifakı adımlarının atılması sevindirici olsa da gerisi gelmemiştir. Zaman daralmaktadır.

 

Kahrolsun AB-D Emperyalizmi,
Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye.
Sevgi ve Saygılarımla.

 


Salih Öksüz
Vatan Partisi Rize İl Başkanı