"Birlik ve üretim ekonomisi için yola çıktık"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Bilgisayar Mühendisi Yunus Özgür Yıldırım, Hatay'ın bütün ilçelerinde seçim çalışmaları yürütüyor

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilgisayar Mühendisi Yunus Özgür Yıldırım, Hatay ilinin bütün ilçelerinde seçim çalışmalarını yürütmekte.


Hatay ilçelerinden sanayi bölgesi olan Payas ilçesinde çalışmalarını yürüttü. Kahveleri, esnafı gezen Yunus Özgür Yıldırım, çalışmalarında sanayimizin ve esnafımızın daha iyi şartlarda işlerini yürütmeleri ve daha temiz bir kent için yola çıktıklarını ifade etti. 


Kahvelerde ve esnaf ziyaretlerinde Yunus Özgür Yıldırım özellikle bölgemizin sanayi alanındaki Demir Çelik sektörünün kalbi olan Payas ilçesinin belediye büyükşehir belediyesi tarafından yeterince hizmet verilmediğini bu hizmetlerin yapılabilmesi için Vatan Partisinin rant belediyeciliği yerine halkçı belediyecilikle sanayinin canlanacağını ve belediye hizmetinin bu alanda projeler üreterek, sanayicilerle birlikte kenti yöneteceklerini belirtti. 

 


Yunus Özgür Yıldırım:


Vatan Partisi, insancıl kentler yaratacağı sözü ile çalışmalarını yürütmektedir. İnsanı ve doğayı gözeten halkçı kent projeleri ve imar planları ile demir çelik sektörünün yoğun olduğu Payas ilçemizde uygulayacağız. Havadan para kazanma aracı olan kent rantları sanayicimizin temiz ortamda üretim yapması için kullanılacaktır.Denizin, ormanın ve narenciye üretim alanlarının bulunduğu bu alanları çöplüğe dönüştüren belediyecilik anlayışına karşı bir mücadele başlatarak, seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Payas ilçemiz aynı zamanda köylerden oluşmaktadır. Hazine arazilerimiz bulunmaktadır. Bu arazileri halkımızın ihtiyaçları için kullanacağız. Şehir merkezi ile çevresindeki köylerin kalkınmasındaki, çalışmalar bir bütünlük içinde yürütülecektir. 


Kriz yüzünden demir çelik fabrikalarımız çalışamaz duruma gelmiştir. Payas’ta birçok demir çelik haddehaneler  kapanmıştır. Kapanmayanlar ise zor durumdadır. Bütün bunların çaresinin üretim ekonomisinin yeniden hayata geçmesi ile sanayacimiz nefes alacaktır.