'Belediyede ihale sistemini kaldıracağız.'

Düzce İl Başkanlığımız seçim çalışmalarını sürdürüyor. Stant açarak halka broşür dağıtılırken,diğer bir kol esnaf ve Pazar ziyaretlerini sürdürüyor.

Tarih:

Düzce İl Başkanlığımız, emek yoğun çalışmasına devam ediyor. Bir yandan stant açarak halka broşür dağıtılırken,diğer bir kol esnaf ve Pazar ziyaretlerini sürdürüyor. Düzce Belediye Başkan adayımız Fethi Sönmez çalışmalarla ilgili şu açıklamada bulundu.

‘’Belediyede ihale sistemini kaldıracağız. Çünkü biz rant savaşçısı değil vatan savaşçısıyız.

1980’den bu yana iktidar koltuklarına oturanlar, Amerika’nın dayattığı programı uyguladılar. Üreticiyi “ülkenin sırtında kambur” diye suçladılar. Üretimi yıkıma uğrattılar. Fabrikaları,üretim yapan işletmeleri sattılar. Ülkeyi borca batırdılar. Belediyeler de borç batağında. Sistem partileri çaresiz. Şimdi bakıyoruz Düzce’de otobüsler yarışıyor. Fikirleri yok, çözümleri yok. Eğer kazanırlarsa belediyeyi sanki otobüs yönetecek.

Biz belediyede ihalecilerin, rantçıların,hortumcuların saltanatına son vereceğiz. Üretenler, çalışanlar baş tacı olacak. İşçi borçlu, çiftçi borçlu, esnaf borçlu, sanayici borçlu, herkes borçlu. Borçlu millet olduk. Borçlu devlet olduk. Böyle gitmez! Vatan Partisi’nin zamanı geldi. Vatan Partisi, birlik ve dirlik getirecek! Borç batağında boğulmak yok! Üreten Türkiye! Üretken belediye olacak. Belediyelerin şirketleşmesine yeter diyoruz. Düzce Belediyesi halkın belediyesi olacak’’dedi.