Aydınlıkçılar yeni yıla birliğin ve dayanışmanın ruhuyla ‘merhaba’ dedi

Ankara İl Başkanlığımız, “Aydınlıkçılar Yıl Sonu Birlik ve Dayanışma Gecesi”nde bütün Ankaralı Vatan Partilileri buluşturdu

Tarih:

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, “Aydınlıkçılar Yılsonu Birlik ve Dayanışma Gecesi”nde bütün Ankaralı Vatan Partilileri buluşturdu. Gecede, Vatan Partisi Ankara İl ve İlçe teşkilatlarının başkanları ve üyelerinin yanı sıra, Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Tülin Oygür, Savaş Oruç, Ercan Enç ve Oktay Yıldırım konuklar arasındaydı.



Emsalsiz Bir Fedakârlık Yılı


Açılış konuşmasında söz alan Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Aykut Diş, “Birkaç gün sonra arkada kalacak olan yıl, Vatan Partilileri çok defa haklı çıkaran, ulusal ve uluslararası gelişmelerle Türkiye’nin ufkunu açan ve milli hükümete olan ihtiyacı en yakıcı şekilde hissettiren bir yıl oldu. Tüm bunlardan daha önemlisi emsalsiz bir fedakârlık yılı oldu. Vatan Partililerin fedakârlığı çok önemlidir çünkü fedakârları olmayan milletler gelecekte ferah günler göremezler.”



‘Yeni Yıla Umutlarımızı Perçinleyerek Girmek, Aydınlıkçıların Çelik Birliğine Su Vermek’


“Bu kapsamda; yeni yıla umutlarımızı perçinleyerek girmek, Aydınlıkçıların çelik birliğine su vermek, yönetici ve üyelerimize teşekkür etmek için bu geceyi tertipledik.”



‘Yeni Yıl Atatürk Devrimcilerinin Yılı Olsun’


2019'un Türkiye'miz ve milletimiz için köklü çözümler ve güzellikler getiren bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.Birliğimiz ve yoldaşlığımız daim olsun. Partimiz var olsun. Yeni yıl Atatürk devrimcilerinin yılı olsun.