Antalya İl Başkanlığımız, Jandarma Komutanına Ziyaret

Antalya İl Başkanlığımız, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Tarih:

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ ve beraberindeki heyet, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur’a ziyarette bulundu. Türkiye’nin başta Türk Silahlı Kuvvetleri ile kararlı bir şekilde yürüttüğü vatan savaşı hakkında fikir alışverişi yapıldı. Mehmetçiğin başarıyla sürdürdüğü Pençe Harekatı’nın son durumu değerlendirildi. Bunun yanı sıra Mavi Vatan’daki gelişmeler de konuşuldu.

 

Türkmendağ, Türkiye’nin Amerika’dan koparak Asya’daki yerini almasının önemini vurguladı. Rusya’dan alınacak olan S400’lerin bu konuda önemli bir meşale olduğunu belirten Türkmendağ, “Partimiz görevlere hazırdır. Vatanımızın birliği ve bölgedeki başı dik, kararlı duruşu için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin Asya’daki onurlu yerini almasını el birliği ile sağlayacağız” dedi.

 

Ordu-millet birlikteliği vurgusunun sık yapıldığı görüşmede 15 Temmuz FETÖ’cü, Amerikancı darbe girişiminin de bu sayede önlendiği belirtildi.

 

Aktemur, terörün bitmesi için kararlı mücadele edilmesi gerekliliğini vurguladı. Vatan Partisi’nin siyasetlerini takdir ettiğini belirten Aktemur, erken bayram ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.