Ankara Adaylarımız Tanıtıldı

Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in de katılımıyla Ankara Milletvekili Adaylarımız tanıtıldı.

Tarih:

Ankara Milletvekili Adaylarımız 4 Ekim 2015 Pazar günü düzenlenen törenle halka tanıtıldı. Yüzlerce yurttaşın katılımıyla Sürmeli Otel’de düzenlenen törene Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcımız Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ve Hulki Cevizoğlu da katıldı.

 

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törenin açılış konuşmasını Doğu Perinçek, konuşmasında şu noktalara değindi: “ABD’nin hem Türkiye’nin bölünmesi, hem de ekonomik olarak Türkiye’yi borç batağına sokma planı 24 Temmuz’da TSK’nın başlattığı operasyonlarla çökmeye başlamıştır. Türkiye’nin önünde yeni bir dönem vardır. Bu dönem aydınlanma ve kalkınma dönemidir.”

 

Ardından Genel Başkan Yardımcımız, Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin söz aldı. Aynı zamanda seçimlerde, Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayımız olan Pekin, ülkemizin bölünmemesi için Ortadoğu’da oluşmaya başlayan birliğe katılmamız gerektiğini, her türlü olumsuz koşula rağmen önümüzdeki dönemin milli devletin kurulacağı dönem olduğunu vurguladı.

 

Üçüncü konuşmacı olarak Apo’yu sorgulayan komutan Hasan Atilla Uğur söz aldı. “Vatan Partisi içinde yer almaktan gurur duyuyorum. Biz Atatürk devrimini tamamlayacak partiyiz. Yüzde yüz başaracağız, hiç kaygı duymuyorum.” Diyerek sözlerini bitirdi.

 

Ardından kürsüye Balyoz Davası avukatlarından Şule Erol geçti. Konuşmasında vatanımızın her zerresinin kanla kazanıldığını ve bu ülkeyi bölmenin o kadar da kolay olmadığını söyledi.

 

 

Program Son konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Öğrencisi, Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayımız Güldane Pekdoğan’ın Öncü Gençlik’in her dönemde en önde yer aldığı ve bundan sonra hiç çekinmeden, korkmadan en önde yer alacağını vurgulamasıyla sona erdi.

Ankara Aday Tanıtım Töreni

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7