AKP'nin Hakkından Vatan Gelecek

7 Haziran genel seçimlerine 2 gün kala İzmir mitingimizi gerçekleştirdik.

Tarih:

 

 

7 Haziran genel seçimlerine 2 gün kala İzmir mitingimizi gerçekleştirdik. Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen mitinge Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcılarımız; Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Yaşar Okuyan, Yargıtay Onursal Üyesi Turgut Okyay, Apo’yu sorgulayan komutan Em. Albay Hasan Atilla Uğur katıldı. İzmir milletvekili adaylarımızdan gazeteci yazar Hulki Cevizoğlu ve Ümit Zileli ile Şule Perinçek de mitingde konuşma yaptı. Katılımın yoğun olduğu mitingde alana büyük bir coşku hakimdi. Miting halk sanatçısı Fevzi Kurtuluş konseri ile başladı. Gençliğe Hitabe’nin ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar İzmirlilere seslendi. Mitingde sinevizyon ile Tayyip Erdoğan’ı Yüce Divan’a götürecek belgelerin olduğu görüntüler gösterildi. Vatan Partisi lideri yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

TAYYİP ERDOĞAN’IN BOYNUNDA

TERÖR MADALYALARI VAR

BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın uluslararası bir örgütten aldığı Yahudi cesaret madalyası vardı. O cesaret madalyası Tayyip Erdoğan’a çok cesaret vermiş şimdi onun yanına Amerika’dan dünya terörist ihracı şampiyonluğundan altın madalya kazandı. Tayyip Erdoğan’ın terör madalyasının kökleri var. Afganistan’daki CIA teröristlerinin bir Hikmetyar’ı vardı. O’nun dizinin dibinden Tayyip Erdoğan’ı kaldırıp iktidar koltuklarına oturttular. Tayyip Erdoğan 2000’lerin başından beri Amerika merkezli terör örgütleri ile El Kaide ile içli dışlı. Elimizde yasal yollardan edindiğimiz telefon konuşmaları var. O konuşmalarda Suudi Arabistan’dan gelen Yasin El Kadı’nın adamlarıyla, örgütleriyle “3’e kapat” diye konuşuyorlar. Suriye’ye terör ihraç etti, komşumuzun evini yaktı. MASAK raporlarına göre 2004 yılında araştırmalar yapılmış. O raporlarda Tayyip Erdoğanların çevresinin hepsi isim isim belgelere geçmiş. Komşuya terör ihraç etmek büyük suç. Biz Tayyip Erdoğan’ın bu suçtan Yüce Divan sandalyesine oturtulacağını çok iyi biliyoruz. Sizler bu iradeye sahipsiniz. El Kaidelerle beraber kumpaslar kurmaktan o Yüce Divan sandalyelerine oturtacağız. Tayyip Erdoğan’ın terörist arkadaşı Yasin El Kadı Birleşmiş Milletler’in 27 Aralık 2001 tarihli terörist listesinin 39. sırasında.

 

GLADYO’NUN BİR NUMARASI TAYYİP ERDOĞAN

2 gün önce Tayyip Erdoğan’ın polis şeflerinden Ali Fuat Yılmazer tutuklandı ve Silivri cezaevinde Vatan Partisi liderlerinin yattığı F9 hücrelerine konuldu. Ali Fuat Yılmazer Tayyip Erdoğan’ın gizli örgütünün elemanı. Suçları; Hrant Dink suikastı, Danıştay suikastı ve bunun örgütlü yapıldığı soruşturmalarda ortaya çıkıyor. Tayyip Erdoğan özel bir suç timi kurmuş yani Gladyo. Ey yargıçlar dedik mahkemelerde, Gladyo’nun bir numarası Tayyip Erdoğan, iki numarası Abdullah Gül, üç numarası Fethullah Gülen işte size Gladyo dedik.

 

TAYYİP ERDOĞANLARI

YÜCE DİVAN SANDALYESİNE OTURTACAĞIZ

CHP ve MHP Fethullah örgütünün üzerine gidilmesine karşı koydular. Aslında Tayyip Erdoğan’ın yakasına yapışılmasına karşı bir tavır almış oldular. Fethullah Gülen örgütünün üzerine yürümek Tayyip Erdoğanları Yüce Divan sandalyesine oturtmaktır. Vatan Partisi gerçekleri ortaya koyarak milletin ve yargının önünü açtı. İzmir’den ilan ediyoruz; Tayyip Erdoğanları ve Abdullah Gülleri Yüce Divan sandalyesine oturtacağız. Onların boynunda Anayasa Mahkemesi’nin hükmü de var. 30 temmuz 2008 tarihinde Anayasa Mahkemesi AKP’yi kapatma davasında, AKP’nin cumhuriyeti yıkma, laikliği ortadan kaldırma faaliyetinin odağı haline geldiğini yazdı. O kararla Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan’ın cumhuriyet yıkıcılığı suçu Anayasa Mahkemesi kararına geçti.  Komşularımızla Türkiye’yi düşman konumuna getirdiler. Irak’la, İran’la, Suriye’yle Türkiye’mizin arasını açtılar. Türkiye’yi başka devletlerle hasım haline getiren eylemleri yaptılar. Çok yakında Yüce Divan sandalyelerine bu millet tarafından oturtulacaklar.

 

BORÇLANMA EKONOMİSİ DEVRİ BİTTİ

Tayyip Erdoğanların borçlanma ekonomisi bitti. Borçlu bir millet yarattılar. Borçlu olmayan bir yurttaş, işçi, çiftçi, tüccar kalmadı. Bu yıl 250 milyar dolar sıcak para bulmak zorundalar. Bu parayı bulma şansları yok. Bankalar batıyor. İhracatta daralmalar geliyor, sanayi üretiminde daralmalar, işten atmalar, fabrikaların kapısına kilit vurmalar geliyor. Çiftçi girdilerini çok daha yüksek fiyatla almak zorunda kalacak. Bir kısım çiftçimiz toprağa tohum atamayacak.

 

         HDP/PKK’NIN BARAJI GEÇMESİ İÇİN

         SEFERBER OLDULAR

         Sıcak para komisyoncularının, dolar ve borsa vurguncuları bunalımdalar. Bu bunalım Türk Milleti’nin bunalımı değil. Bu bunalımdan Vatan Partisi’nin üretim ekonomisiyle çıkılacak. Washington yönetimi okyanusun ötesinden bakıyor, Tayyip Erdoğan yönetiminin altı zangır zangır sallanıyor. Kemal Derviş gönderildi, piyasaya sürüldü. AKP-CHP Hükümeti’ne küresel merkezlerde karar verilmiş. Tepemize yeni bir yönetim ABD tarafından münasip görülmüş. AKP-CHP yönetimi kurma peşindeler. Kucaklarına da PKK’yı veriyorlar. Sistemin gözdesi, para babalarının gözdesi, sevgilisi PKK oldu. PKK’nın barajı aşması için hepsi seferber oldular.

 

         CIA MERKEZLİ NE KADAR KURGU VARSA

         HEPSİNİN BAŞINA “YENİ” KOYUYORLAR

         Yeni bir Anayasa yapacaklarmış. Bu yeni kelimesinden hepimiz korkar olduk. CIA merkezli ne kadar kurgu varsa hepsinin başına yeni koyuyorlar. Yeni Anayasa’da neler var?

         Türk Milleti’ni Anayasa’dan sileceklermiş. Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu açıkça söylüyorlar. Türk Milleti’nin Anayasa’dan silmeye kalkanlar Türk Milleti’nin ayakları altında kalacaklardır.

 

         AKP VE CHP’NİN PROGRAMI AYNI

         AKP-CHP ortaklığı nasıl oluştu? Programda bir farkları kalmadı. İkisi de Dersim diyor, Seyit Rıza diyor, türban diyor, Amerika diyor.İkisi de Esad’a katil diyor. İkisi de 1930’lara kinli. Türk Milleti’ne savaş ilan ediyorlar. Bu seçim Türk Milleti’nin seçimidir.

         Türk’ü Anayasa’dan çıkarttığınız zaman ne olur? Türkiye dağılır, Yugoslavya gibi olur. Bugün Türk Milleti’nin mevziisinde olmak Atatürk’ün mevziisinde olmaktır. Türk Milleti kavramı Anayasa’nın temel kavramıdır. Biz Türk Milleti’nde eşitleniyoruz. Biz hem Türk’üz, hem Kürt’üz. Türk de biziz Kürt de biziz, hepimiz Türk Milleti’yiz.

 

         ÖZERKLİK DEMEK KÜRDÜMÜZE

         “SEN BAŞKASIN” DEMEKTİR

         Yeni Anayasa’da özerklik getireceklermiş. Özerklik demek Kürdümüzü farklı görmektir. Kürdümüze sen başkasın demektir. Özellikle Kürt yurttaşlarımıza sesleniyoruz: Özerkliğe kanmayın. Vatan Partisi olarak ayrılık gayrılık tanımıyoruz. Milletin egemenliğini gerçekleştireceğiz. Hakimiyetkayıtsız şartsız milletindir diyeceğiz. HakkariYükekova’dan Edirne’ye kadar halkın hükümetini kuracağız.

 

MÜNAFIK KARDEŞLER

BİR TEK TÜRKİYE’DE KALDI

Türkiye kasetlerle yönetiliyor. Muhalefet partisiyim diyen CHP’nin Genel Başkanı kasetle değiştiriliyor. Bir kaset çıkardılar Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin Genel Başkanı yaptılar. MHP’nin aday listelerini iki kasetle belirledile. Bir kasete direnemeyen CHP ve MHP mi Türkiye’yi başı dik yapacak? Amerika’yı başını dik tutmayan Türkiye’nin önünde çözüm olamaz. Türkiye’nin önünde büyük çözüm var. Biz Ege Denizi’nin kıyısında büyük çözüm için toplandık. Bu düzen Türkiye’yi böldü, geldi bir kayaya dayandı. Amerikancı yönetimler sırayla devriliyor. Mısır’da, Tunus’ta yıkıldılar, Suriye’de Beşar Esad’ı deviremediler. Münafık kardeşler bir tek Türkiye’de kaldı. Onu da hep beraber yıkacağız. Büyük çözüm burada başlıyor. Arslanlı yola girdik, 1 milyon insan ArslanlıYol’da yürüdü. Arslanlı yol, Atatürk’e çelenk bırakma yolu değil, hükümet yolu. Hep beraber yürüyoruz şimdi. Üreten ve birleşen Türkiye’yi kuracağız. Programımız; tarihle sınanmış, büyük başarılar kazanmış, Namık Kemallerden Mithat Paşalardan gelen bir program. Atatürk’ün Altı Ok’unu Vatan Partisi yere düşürmedi. CHP artık Sivas Kongresi’nde kurulan Parti değil. Altı Ok bugün Türkiye’nin önündeki program, bizi yeniden ayağa kaldıracak yeniden özgürlük ve bağımsızlık getirecek, üretim getirecek program. Türkiye’nin ufku bu programla yeniden aydınlanıyor. Vatan Partisi Hakkari’den Edirne’ye kadar Türkiye’yi bu programla birleştirmektedir.

 

ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE’Yİ KURACAĞIZ

Tarımımızı destekleyeceğiz. Ucuz tohumla, ucuz gübreyle. Modern tarım, peşin ödeme yapacağız. Gümrüklerimizi dikeceğiz. Türkiye dışardan pamuk, saman, patates, et almayacak. AKP, CHP’ye bırakırsak Türkiye sütü mile dışardan alacak. Köylere eskiden süt toplamak için arabalar giderdi, bunların rejimi gelirse Hollanda sütü satmak için arabalar gidecek. Dışarıya pamuk satacağız, tarım ürünlerimizi satacağız yeniden. Küçük sanayicimizi yeniden destekleyeceğiz. Üret arkadaş diyeceğiz. Vatan Partisi birleşen Türkiye’yi kuracak. PKK terörünü 6 ay içinde bitireceğiz. Kürt kardeşlerimizle birleşiyoruz. Kürdümüzü PKK elinden kurtarıyoruz. Devletin yaptırım gücünü kullanmaktan korkmayacağız. Yol kesene, haraç toplayana, adam öldürene hukuk devleti içinde devletin yaptırım gücünü kullanacağız. Vatan Partisi hükümetinde Türk Ordusu efsanesi geri gelecek.

 

BATI ASYA BİRLİĞİ

BÖLGEDE GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAK

Batı Asya Birliği’ni kuruyoruz, kurmaya başladık. Suriye’de Beşar Esad’la görüştük, anlaşmalar yaptık. Vatan Partisi heyeti İran yöneticileriyle görüştü, anlaşmalar yaptık. Mısır’la da anlaşmalar yaptık. Lübnan’la, Azerbaycan’la bölge ülkeleriyle görüşüyoruz. Batı Asya Birliği; bölgede güvenliği sağlayacak. Terörist örgütleri temizleyecek. İster yobaz terör örgütü olsun ister PKK gibi bölücü terör örgütleri olsun birleşeceğiz ve temizleyeceğiz. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Silahlarınızı yere atın diyorum. Türkiye’de barış ve huzuru getireceğiz. Çarşılara, meralara, otlaklara huzur getireceğiz. Devletin güvenlik kuvvetlerini hukuk devleti içinde değerlendirerek ve Batı Asya Birliği’ni kurarak Türkiye’de terörü bitireceğiz.

 

MİLLETİMİZDEN YETKİ İSTİYORUZ

Eşkıya hükümdar olmaz. PKK devlet kuramaz. PKK’nın devlet kuracak ne tecrübesi, ne tarihi, ne bilgisi, ne birikimi var. Terörden başka yaptığı birşey yok. Devlet öyle olmaz. Türkiye’de güvenlik ancak Türk Bayrağı altında olur. Yüksekovalı, Mardinli, Bitlisli de bunu biliyor. Türk Bayrağı’nın olduğu yerde hukuk olur, birleşme olur. Yüksekova’da Türk Bayrağı’nın dalgalanması orada eşitlik olacak, barış olacak kararıdır. Vatan Partisi diğer partiler gibi hayal satmıyor. Vatan Partisi şimdiden hükümet gibi Türkiye’nin sorunlarını çözmeye başlamıştır. Silivri duvarlarını yıktık. Türkiye’nin başına örülen çorabı attık. Türk ordusunun bileğine vurulan kelepçeleir kırdık, esaretten kurtardık. Ermeni Soykırımı dayatması vardı AmerikanınAvrupanın. Bize diz çökertmeye çalıtılar. Biz bu yalana karşı Lozanlarda, Parislerde yürüdük ve AİHM’den kapı gibi bir karar çıkarttık. Türkiyeye dayatılan Ermeni soykırımı yalanını Avrupa Mahkemeleri’nden karar çıkartarak yerle bir ettik. Atatürk gençliği yetiştirdik. 29 Ekim’lerde 19 Mayıslarda barikatları yıkan bir gençlik yetiştirdik. Türkiye’nin geleceğini güvence altına aldık. Vatan Partisi olarak üreten Türkiye’yi kurmak için, vatanımızı birleştirmek için, özgürlük için herkese iş milletimizden yetki istiyoruz.

 

         YÜKSEKOVA’DA TÜRK BAYRAKLARI İLE

         MİTİNGİMİZİ YAPTIK

         Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Yaşar Okuyan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         Hakkari, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde bir il midir? Yüksekova Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde bir ilçe midir? Öyleyse neden Vatan Partisi’nin oradaki mitingi engellenmek istenmektedir. PKK tehdit ediyor, onu anlıyoruz ama iktidarın başındaki sorumlular mitingimizi engellemek için her türlü pervasızlığı, kanunsuzluğu ortaya koydular. Biz her türlü baskıya rağmen orada Türk bayraklarıyla miting yaptık. Yüksekova’da mitingi kim yapıyorsa Yaşar Okuyan o partidedir. Türkiye’yi 4 tane çakala teslim etmeyiz. Türkiye’yi bölecekleri daha hiçbir kadın doğurmadı. 7 Haziran’da aydınlığı göreceğiz.

 

         HEDEFİMİZİ ANKARA

         Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Şule Perinçek yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         Biri boşaltın meydanı ben gelip konuşacağım diye haber göndermiş. Demiş ki orada çok bayrak var boşaltın o meydanı. Alevi ile Sünni, Kürt ile Türk yan yana geliyor, boşaltın orayı demiş? Orada kadınlar var, onlara imam nikahı kıymaya geliyorum demiş. İzin verecek miyiz?

Barikatları yıka yıka, barajları aşa aşa var mısınız Ankara’ya gitmeye?

Hedefimiz Ankara! O Meclisin kürsüsüne hep birlikte çıkacağız.

 

         EY AMERİKA, BİZ GELİYORUZ!

         Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         Üç ay önce biz bu oyunu bozarız demiştim. Sizi bu şekilde gördükten sonra ilan ediyorum: Ey hırsızlar, ey F-tipi çete, ey Amerika, biz geliyoruz. Ne olursa olsun devrimciler ve milliyetçiler kazandık.

 

         SEL GİBİ BÜYÜYORUZ   

         Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Adana milletvekili adayı Turgut Okyay yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         İkinci gençliğimi yaşıyorum. Sel gibi büyüyoruz. Hesap soracağız. Çalıp çırptıklarını ellerinden alacak, halkımıza sunacağız. Biz gücümüzü Atatürk’ten alacağız. Halkımızı büyük mutluluklar getireceğiz.

 

         HESAP VERECEKLER

         Vatan Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Ümit Zileli yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         Bu meydanda birçok parti miting yaptı. Gözlerinde çakmak çakmak ışık olan ve davasına bu kadar yüreğini koymuş bir kalabalık bu meydana gelmedi. 21. Yüzyıl bu ülkenin yurtseverlerinin olacak. Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Fethullah Gülen ve onların bürokratları hesap verecek.

 

         40 BİN KİŞİNİN KATLİNİN ÜZERİNE

         SAZ ÇALIYORLAR

         Vatan Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         AKP’nin lanetli yıllarında zulmü hep birlikte yaşadık. Zulmün sona ermesine bir gün kaldı. AKP’si de muhalefeti de altın klozeti tartışıyor. Buradan şunu anlıyoruz. Ülkenin içine ettiler. Biz bunların üzerine sifonu çekeceğiz. Bir de HDP var, zombi parti, 40 bin kişinin katlinin üzerine bir de saz çalıyorlar.  Bunlardan hesap soracağız.

 

         BİN SELAM OLSUN ATAMA

         BÜTÜN OYLAR VATAN’A

         Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar yaptığı konuşmada şunları söyledi:

         Türkiye’de her seçim kritiktir ama böylesine bir seçim Cumhuriyet tarihimizde yoktur. Bu seçim bir sonun başlangıcı olacak. Bu son, çalanların sonu olacak. Siyaset bu denli keskin değilken bile muhalefet partileri iktidarlardan devri sabık yaratacaklarını söylerlerdi. Şimdi 13 yıldır ülkeyi soyan, bölen, komşularımızla savaş çıkaran AKP’den hesap sormayı kimse söylemiyor, bir tek Vatan Partisi söylüyor. Bin selam olsun Atama, bütün oylar Vatan’a!