Adana İl Başkanlığımızdan dernek ziyaretleri

Adana İl Başkanımız Selver Kaplan ve beraberindeki heyet Adana'da Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Emekliler Derneği ve ADD'ye ziyaret etti

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin (TEMAD) yeni yönetimine ziyarette bulundu. TEMAD Adana İl Başkanı Ali Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Adana İl Başkanımız Selver Kaplan ve beraberindeki heyeti karşıladılar. Türkiye'nin içinde bulunduğu sorunlar ve Vatan Partisi politikalarının konuşuldu. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin de bilgi veren Parti heyetimiz, bildiri ve imza metni de verdi.


TEMAD ziyareti sonrası Türkiye Emekliler Derneği Adana İl Başkanlığına yeniden seçilen Seyfi İyiyürek ve Yönetimine de ziyarette bulunuldu. Ziyarette, abisini kaybeden Seyfi İyiyürek'e de başsağlığı dilendi.

Parti heyetimiz son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanı Atilla Eker'i ziyaret ettiler. Yeni yerlerini tebrik eden heyetimiz, Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin bildiri ve imza metnimiz götürüldü. Partimizin politikaları anlatıldı, Atilla Bey'in soruları yanıtlandı.