Adana İl Başkanlığımızdan 15 Temmuz açıklaması

"15 Temmuz 2016 tarihinde ABD’nin 5. kolu FETÖ ve kara gücü PKK’nın beli kırıldı Türk Milleti kazandı"

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla Adana İl Merkezimizde basın açıklaması düzenledi. İl Başkanı Selver Kaplan'ın yaptığı açıklama sonrası darbe gecesinde Vatan Partisi videosu izlendi. Selver, açıklamasında şunları söyledi:

 

ABD Emperyalizminin, uzun yıllardan beri Türk Ordusunun, Türk Polisinin,  Türk Yargısının içinde örgütlenen Fethullah Gülen terör örgütü kontrgerilla faaliyeti yürütmüştür.

 

15 Temmuz 2016 akşamı ABD’nin talimatıyla Türk Devletini parçalamak, Türk Milletini bölmek amacıyla  harekete geçen FETÖ Terör Örgütü darbe yapma teşebbüsünde bulunmuştur.

 

Ancak Türk Silahlı Kuvvetleri,Türk Polisi ve Türk Milleti 251 şehit vererek darbeyi  bastırmıştır. Demokrasi ve Birlik kazanmıştır.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ilk saatlerinde ilk açıklamayı yapan Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek ;“ Bu  ABD – FETÖ darbe girişimidir, başarı şansı yoktur, Türk Ordusu, Türk Polisi, Türk Milleti birlikte bu darbeyi bastıracaktır “ sözleriyle hiç bir gücün açıklamaya cesaret edemediği darbenin niteliğinin  ABD – FETÖ darbesi olduğunu ilan etmiş, tüm milli güçleri cesaretlendirmiş, Orduyu ve milleti göreve davet ederek darbe girişiminin başarısız olmasında önderlik etmiştir.

 

15 Temmuz  Türk Devletinin ve Türk Milletinin tarihsel olarak ABD ve onun yandaşlarıyla   stratejik ortaklık dönemini kapatmıştır.

 

Vatan Partisi’nin FETÖ ve PKK’ ya karşı uzun bir mücadele tarihi vardır. Bu mücadeleler sonucunda FETÖ’nün ve PKK’nın ABD’nin 5.kolu olduğunu Türk Milletinin bilincine çıkarmıştır.

 

Partimiz tüm zorluklara rağmen, tarihi süreçte mücadelelerden çelikleşerek başarıyla  çıkmıştır. Artık ABD patentli iktidarların devri bitmiştir. Umudunu ABD’ye bağlayanlar ülke yönetiminde söz sahibi olamayacaklardır.

 

Atlantik’te boğulmaya mecbur edilen Türk Devleti, Türk Milleti Başı dik, tam bağımsız, onurlu devlet ve millet olarak yönünü Asya’ya dönerek artık  hiçbir gücün değiştiremeyeceği rotaya girmiştir. S 400 lerin alınması, ülkemize gelmesi bunun ilk adımıdır.

 

Önümüzde ki büyük hedef, Milli Hükümeti kurmak, üretim devrimi yapmak, ulusal çıkarlarımız doğrultusunda bölge ülkeleriyle iş birliği yapmaktır.

 

Tüm milli güçlerimizle ABD güdümlü FETÖ terör örgütü ve ABD’nin kara gücüm dediği PKK’ya karşı daha net daha kararlı mücadele sözü veriyor, halkımızı birlikte mücadeleye davet ediyoruz.

 

Bu mücadele Türk Milletine tarihsel görevimizdir.

 

 

Selver KAPLAN

Adana İl Başkanı