"ABD'nin Kaos Planına Karşı Türkiye Cephesi"

Merkez Yürütme Kurulumuz bugün toplandı ve dün Ankara’da yapılan terör eylemini görüştü.

Tarih:

Bölücü Teröre Karşı

Devletçe ve Milletçe Topyekun Mücadele Artık Şart

 

ÖZETLER:

*   Korkmuyoruz Kararlıyız

*   ABD ve İsrail PKK'yı Hendekten Kurtaramayacak

* Türk Ordusunun, Polisinin ve Köy Korucularımızın Mücadelesini Milletçe Destekliyoruz

*   Komşularda Barış ve Bütünlük Türkiye’de Barış ve Bütünlük

*   Bölücü Anayasa Girişimine Derhal Son Verilmelidir

*   ABD’nin Canlı Bombalarla Uyguladığı Siyasal Planı Bozguna Uğratacağız

* Bölücü Teröre Karşı Hukukun Bütün Olanakları Kullanılmalıdır

* Bölücü Teröre Karşı Türkiye Cephesi

 

Merkez Yürütme Kurulumuz bugün toplandı ve dün Ankara’da yapılan terör eylemini görüştü. Kurul adına Genel Başkanımız Doğu Perinçek Genel Merkezi’mizde bir basın toplantısı düzenledi. Perinçek, açıklamasında şunları belirtti:

 

         Öncelikle dünkü hain saldırıda yaşamını yitiren yurttaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

 

Korkmuyoruz Kararlıyız

 

         Dün Ankara’daki bölücü terör saldırısı, Türkiye düşmanı, halk düşmanı bir eylemdir. ABD, “kara gücüm” diye belirttiği PKK terör örgütünü  canlı bombalarla Türkiye’nin üzerine sürmüştür.

         Bu saldırıyla doğrudan doğruya halk hedef alınmıştır. Halkımızı korkutmak ve bölünmeye razı kılmak istiyorlar. Öte yandan ısrarla sürdürülen canlı bombalı terör eylemleri, bir kaos planına da işaret etmektedir.

 

ABD ve İsrail PKK'yı Hendekten Kurtaramayacak

 

         Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Polisimizin ve Köy Korucularımızın kahramanca ve fedakarca mücadelesi sonucu PKK terör örgütü hendeklere gömülmektedir. Bu durumda  ABD ve İsrail, terörist piyonlarını kurtarmak ve Türkiye’yi yeniden PKK ile müzakere masasına oturtmak için teröre başvuruyor.

         Milletimizi yıldırmak isteyenlere verilecek cevap bellidir: Korkmuyoruz, kararlıyız!

         Acılarımızı, şehitlerimizle birlikte toprağa gömeceğiz ve şehit anaları, babaları, kız kardeşleri gibi dimdik duracağız.

         ABD ve İsrail Türk milletini tanımıyor. Patlattıkları bombalar, bütün milletimizi birleştiriyor ve Türkiye’de bir kararlılık oluşturuyor.

 

Türk Ordusunun, Polisinin ve Köy Korucularımızın

Mücadelesini Milletçe Destekliyoruz

 

Türkiye, kesinlikle ABD ve İsrail planlarına teslim olmayacaktır.

Hiç kimse Türkiye’yi PKK ile yeniden müzakere masasına oturtamaz.

ABD, bölgemizde yenilmektedir ve Türkiye’de de kesinlikle yenilecektir.

ABD ve İsrail’in kaos planına Türkiye, kenetlenerek, vatan bütünlüğünü sağlayarak, yeniden Atatürk Devrimi rotasına girerek cevap verecektir.

 

Komşularda Barış ve Bütünlük

Türkiye’de Barış ve Bütünlük

         Bölücü teröre karşı mücadelenin kesin ve kalıcı başarıya ulaşması için, komşularımız Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya ile hem güvenlik hem de ekonomi alanlarında işbirliği şarttır. AKP hükümetinin Suriye ve Rusya düşmanı siyasetleri, teröre karşı kesin başarının önündeki en önemli engeldir. Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya’nın toprak bütünlüğü Türkiye’nin de toprak bütünlüğüdür. Bölücü terörü ve yobaz terörünü bölgemizden temizlemek için komşularla işbirliği şarttır ve Vatan Partisi bunun için verimli çalışmalar yürütmektedir. Komşularımız işbirliğine hazırdır.

 

Bölücü Anayasa Girişimine Derhal Son Verilmelidir

 

         Bölücü ve gerici Anayasa girişimi, hendeğe gömülen PKK’nın talepleri yönündedir. Türk kavramını vatandaşlık tanımından çıkarmak, özerklik, cemaat ve tarikatları yasallaştırmak ve başkanlık sistemine geçmek, Vatan ve Cumhuriyet düşmanı güçlerin planına hizmet etmektir. PKK canlı bombalarla Ankara’da eylem yaparken, anayasayada canlı bombalar sokulmaktadır. Bölücü anayasa girişimi derhal durdurulmalıdır.

 

ABD’nin Canlı Bombalarla Uyguladığı

Siyasal Planı Bozguna Uğratacağız

 

         ABD ve İsrail’in kaos planlarının Türkiye’de bölünmeyi kabul edecek bir siyasal iktidar oluşturma amacı güttüğü apaçık ortadadır. Burada başarıya ulaşma şansları yoktur. Türkiye’de hiçbir hükümet ABD’nin bölücü planlarına teslim olmayacaktır. Borçlanma ekonomisinin çıkmazında, Türkiye kaosa yuvarlanmayacak, fakat üretim ekonomisiyle önüne yeni bir yol açacaktır. Türkiye’nin Kemalist Devrim rotasına girmesi biricik çözümdür ve kaçınılmazdır. Vatan bütünlüğümüzün, milli birliğimizin ve cumhuriyetimizin temeli Atatürk Devrimi’dir.

 

Bölücü Teröre Karşı Hukukun Bütün Olanakları Kullanılmalıdır

 

         Eğer PKK’yı meclise sokarsanız Ankara’da bombalar patlar.

         Eğer PKK’ya  belediye olanakları tanınırsanız, Güneydoğumuzda mayınlar patlar, haraçlar toplanır, yol kesilir.

         Eğer milletvekili sıfatını taşıyanlar canlı bomba patlatanların cenaze merasimlerinde sahne alırsa, yeni canlı bombacılara cüret verilir.

         Türkiye vatan bütünlüğü ve yurtta barış için bölücü teröre karşı bütün hukuki olanakları değerlendirmelidir.

Bölücü teröre özgürlük tanınamaz. Milletimiz  mecliste PKK istemiyor.

 

Bölücü Teröre Karşı Türkiye Cephesi

 

         Ayrım gözetmeden bütün siyasal partileri, sendikaları, meslek odalarını, kitle örgütlerini, bütün milletimizi bölücü teröre karşı Türkiye Cephesinde birleşmeye çağırıyoruz.

         Vatan bütünlüğü ve Cumhuriyet için devletin ve milletin bütün olanaklarını seferber ederek topyekun mücadele şarttır.