İktidar için İstanbul'da sahadayız

İktidar hedefiyle başlattığımız Örgütlenme ve Üye atılımı kapsamında Türkiye turuna başladık

Tarih:

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer’in önderliğinde İstanbul turu tamamlandı. 

 

Vatan Partisi yıl sonuna kadar 81 ilde örgütlü olma hedefiyle yola çıktı. Örgütlenme ve üye atılımı kapsamında atağa geçen Vatan Partisi, İstanbul’un bütün ilçerini dolaşarak toplantılar düzenledi. 

 

İstanbul’un 12 merkezinde düzenlenen toplantılarda, yıl sonuna kadar İstanbul’un bütün ilçelerinde örgütlü olma hedefi koyuldu.

1/4
2/4
3/4
4/4

“UMUT VE GÜVEN DOLUYUZ”

 

İstanbul’da 12 merkezde yapılan toplantılara katılan Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Vatan Partisi’nin iktidar yürüyüşü başlamıştır. İstanbul bu yürüyüşün lokomotifi olacak. 12 ilçede yaptığımız toplantılarda, iktidar hedefli çalışmalarımızı konuştuk ve görevlerimizi saptadık. İl Başkanımız Cem Dikmen önderliğinde, yıl sonuna kadar İstanbul’un bütün ilçelerinde, bütün mahallelerinde Vatan Partisi’nin örgütlerini kurmuş olacağız. İstanbul'umuzun sorunlarına da çözümlerimiz hazır. Dünyanın göz bebeği İstanbul, Vatan Partisi’nin de en örnek örgütlerinden biri olarak, Türkiye’ye örnek olacak.” diye konuştu.

1/2
2/2

“MİLLETİMİZİ BAŞKA TOPRAKLARA BAĞLI SİYASETTEN KURTARACAĞIZ”

 

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ise şu şekilde konuştu: “Vatan partisi olarak İstanbul’da iktidar hazırlıklarına başladık. Gün geçtikçe bölünen, hiçbir soruna gerçek çözümü üretemeyen sistem partilerinin karşısında Vatan Partisi bir yıldız gibi parlamaktadır. Gittiğimiz her yerde, her ilçe veya mahallede irili ufaklı bütün problemler için “siz çözersiniz” yanıtıyla karşılaşıyoruz. Geçen hafta Genel Sekreterimiz Sayın Özgür Bursalı ve Genel Sayman vekilimiz Sayın Yıldırım Gençer ile ilçe ilçe dolaştık. Türkiye’nin çözümü için Vatan Partisi’ne yetki vermemiz gerektiğini aktardık. Kadrolarımıza iktidar yolculuğuna hazırl anın dedik. Vatan partisi olarak milletimize söz veriyoruz; Çürümüş ilişkilerden, başka topraklara bağlı siyasetten milletimizi kurtaracağız.” 

1/2
2/2