8 Haziran'ın Vekilleri Tüm Yurtta Tanıtıldı

Türkiye’nin bütün illerinde aday tanıtım törenleri düzenlemeye devam ediyoruz.

Tarih:

Partimiz Türkiye’nin bütün illerinde aday tanıtım törenleri düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar, İstanbul, Diyarbakır, İzmir, Zonguldak, Gaziantep, Manisa ve daha pek çok ilde yapılan törenlerde adaylar kamuoyuna takdim edilirken yüzlerce kişide Partimize üye oldu.

 

GAZİANTEP’TE VATAN RÜZGARI

Gaziantep milletvekili adaylarımızı bin kişiyi aşkın yurtseverin katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir törenle tanıttık. Öncesinde davul zurna eşliğinde halayların çekildiği toplantıda sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz", "Gülümse Türkiye Vatan’da Birleştik", "Birleşe Birleşe Kazanacağız” sloganları atıldı.

 

Törende konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız ve Gaziantep milletvekili adayımız Mehmet Bedri Gültekin, “7 Haziran seçimlerine, ilan edilen programlara baktığımız zaman iki partinin girdiğini görüyoruz. Hepsi AB’ci, hepsi işbirlikçi partiler. Bir de onların karşısında, ‘Tam Bağımsız Türkiye’yi kuracağız!’ diyen Vatan Partisi var. Bölgemizde yaşanan gelişmelerde hepsi Amerika’nın arkasında saf tuttular. Bir tarafta, ‘parasız eğitim, parasız sağlık’ diyen Vatan Partisi, diğer tarafta ise; eğitimi ve sağlık tedavisini paralı hale getirecek olan partiler var. Vatan Partisi’nin karşısındaki partilerden herhangi birisine verilecek oy, aslında tek partiye verilmiş oydur. Amerika’nın, Avrupa Birliği’nin partisine verilen oydur” dedi.

 

MANİSA 2 MİLLETVEKİLİ İÇİN KOLLARI SIVADI

19 Nisan’da Manisa’da yapılan aday tanıtım töreninde ise Manisa milletvekili adayımız Mustafa Gökdemir konuşmasında Partimizin hedefinin yeniden üreten ve bağımsız başı dik Türkiye’yi kurmak olduğunu söyledi. Konuşmasının devamında, “Manisa olarak hedefimiz 2 milletvekili çıkarmaktır” dedi. Yapılan törene katılan bütün adayların ortak vurgusu Türkiye’yi böldürmeyeceğiz, Gediz Ovası’nda yeniden üretilen pamuk,tütün ve üzüm çiftçilerimizin yüzünü güldürecektir, üreten ve bağımsız Türkiye’yi kuracağız oldu.

 

TERÖRLE MÜCADELENİN TECRÜBELİ İSMİ

AFYONKARAHİSAR LİSTESİNİN BAŞINDA!

Afyonkarahisar’da yapılan aday tanıtım törenine de yüzlerce yurtsever katıldı. 1. sıra milletvekili adayımız Hakkâri, Van ve Şırnak’ta bölücü teröre karşı en sıcak noktalarda görevler yapan Emekli Emniyet Müdürü Levent Tekkaya bir konuşma yaparak “Meclise gireceğiz, milli hükümeti kuracağız” dedi. Törenin ardından Merkez PTT önüne geçen Partililer “Ermeni Soykırımı” yalanını protesto ettiler.

 

İZMİR VATAN MÜCADELESİNDE BİRLEŞTİ

İzmir aday tanıtım törenimizde binlerce İzmirli buluştu. İzmir’in bölgelerinde ilk sırayı tanınmış gazeteciler Hulki Cevizoğlu ve Ümit Zileli aldı. İzmir 1. bölge 2. sırada CHP eski il başkanı Turan Karakaş, 2. bölge 2. sırada Atatürk’ün Bütün Eserleri Genel Yayın Yönetmeni Şule Perinçek bulunuyor.

İzmir’de seçime iddialı adaylarla katılan Partimizin aday tanıtım törenine, İzmir 1. bölge 3. sıradan aday olan, cezaevinden yazdığı mektupla Balyoz Davası’nın hâkim ve savcılarına “sizleri yargılayacağız” diye seslenen Hava Harp Akademisi Eski Komutanı Tümgeneral Ayhan Gümüş de katıldı.

 

Törende toplumun her kesimini kucaklayan adaylar ilgi çekti. Avukatlar, komutanlar, işçiler, gazeteciler… İzmir milletvekili adaylarımızdan, çevre konusundaki davalarda yaptığı savunmalarla tanınan ve gönüllü olarak çevre davalarına bakan Avukat Enis Dinçeroğlu, Bülent Ecevit’in 2 dönem danışmanlığını yapan İzmir DSP eski il başkanı Rifat Mutlu, işçi önderlerinden Kağan Soydan Kağan ve Sefa Köken de aday listesinde yer aldı. Maden işçisi Sefa Köken Soma faciasında madenden kurtarılan işçilerden biri.