"3 Partinin Bildirisini Destekliyoruz"

Genel Sekreterimiz Dr. Sehan Bolluk, milletimizi bölücülüğe karşı Türkiye Cephesinde birleşmeye çağırdı.

Tarih:

Bütün Milletimizi Bölücü Teröre Karşı Türkiye Cephesinde Birleşmeye Çağırıyoruz

 

Genel Sekreterimiz Dr. Sehan Bolluk, AKP, CHP ve MHP’nin bölücü teröre karşı çıkardığı ortak bildiriyi desteklediklerini belirterek, milletimizi bölücülüğe karşı Türkiye Cephesinde birleşmeye çağırdı:

 

AKP, CHP ve MHP’nin bölücü teröre karşı çıkardığı ortak bildiriyi destekliyoruz. Vatan Partisi, üç partinin bir araya gelerek imzaladığı metni, milletimizin birliği ve vatanımızın bütünlüğü için olumlu bir girişim olarak görmektedir.


Bu vesileyle bölücü terör örgütünün Ankara’da yaptığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden 34 yurttaşımızın yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyor, yaralı yurttaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını umuyoruz.


PKK saldırısı, Türkiye düşmanı, halk düşmanı bir eylemdir. ABD “kara gücüm” dediği terör örgütünü canlı bombalarla üzerimize sürmüştür.


Ancak ABD’nin kaos planı Türk milleti kayasına çarpmaktadır. Emperyalistler kesinlikle başarısızlığa uğrayacaktır. ABD ve İsrail Türk milletini tanımıyorlar.

Patlattıkları bombalar, bütün milletimizi birleştiriyor ve bölücü terörle mücadele kararlılığını artırmaktan başka bir işe yaramıyor.


Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Polisimizin ve Korucularımızın kahramanca ve fedakarca mücadelesi ile PKK hendeklere gömülmektedir. Bölücü terör örgütünü bu sondan kimse kurtaramayacaktır.


Bölücü teröre karşı mücadelenin kesin ve kalıcı başarıya ulaşması için, komşularımız Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya ile hem güvenlik hem de ekonomi alanlarında işbirliği şarttır. AKP hükümetinin Suriye ve Rusya düşmanı siyasetleri, teröre karşı kesin başarının önündeki en önemli engeldir. Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya’nın toprak bütünlüğü, Türkiye’nin de toprak bütünlüğüdür. Bölücü terörü ve yobaz terörünü bölgemizden temizlemek için komşularla işbirliği şarttır ve Vatan Partisi bunun için verimli çalışmalar yürütmektedir. Komşularımız işbirliğine hazırdır.


Vatan Partisi, her şeyiyle milletimizin hizmetindedir. Ayrım gözetmeden bütün siyasal partileri, sendikaları, meslek odalarını, kitle örgütlerini, bütün milletimizi bölücü teröre karşı Türkiye Cephesinde birleşmeye çağırıyoruz.


Vatan bütünlüğü ve Cumhuriyet için devletin ve milletin bütün olanaklarını seferber ederek topyekun mücadele şarttır.