Utku Reyhan: "Doğu Türkistan'a değil, ABD-DEAŞ'a ses veriyorlar"

Mehmetçiğin cephede savaştığı DAEŞ'li teröristleri bünyesinde barındıran Seyit Tümtürk ve ekibine, Vatan Partisi'nden yanıt gecikmedi

Tarih:

Türkiye'nin Çin ile ilişkilerini dinamitlemek adına eylemlerine devam eden ve sözde Uygur sözcüsü, CIA bağlantılı Doğu Türkistan Milli Meclisi, Twitter'da #DoğuTürkistanaSesVerin etiketiyle kara propagandaya devam etti. Mehmetçiğin cephede savaştığı DAEŞ'li teröristleri bünyesinde barındıran Seyit Tümtürk ve ekibine, Vatan Partisi'nden yanıt gecikmedi.



FETÖ:Sahte Milliyetçilik Anlayışı

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Bu sahte milliyetçilik anlayışı geçmişte FETÖ'ye sahip çıktı: 'Sovyet coğrafyasında Türklüğü, İslamı anlatan okullar açıyor, İstiklal Marşı okutuyor" Ama hâlâ göremediler Amerikan İslamını. Şimdi de ABD namına Çin'e kılıç sallıyorlar. Biraz akıl..."

Bayat propaganda ama hâlâ yiyen var!

"#DoğuTürkistanaSesVerin korosuna katılanlar Doğu Türkistan'a değil, Türk ve Müslüman maskesi takmış ABD-DEAŞ'a ses veriyorlar. Sahte video ve dedikodular. Tıpkı Afganistan, Irak, Libya, Suriye gibi. Şimdi hedef Çin ve yine yalanlar piyasada. Bayat propaganda ama hâlâ yiyen var!" açıklamalarında bulundu.