FETÖ’den PKK’ya: B Planımız Var

Genel Başkan Yardımcımız Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Muratpaşa İlçe Başkanlığımızın düzenlediği etkinlikte konuştu.

Tarih:

Genel Başkan Yardımcımız Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Antalya’da Baro Başkanlığı, İl Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü, Jandarma İl ve Garnizon komutanlıklarını ziyaret etti. Uğur, Muratpaşa İlçe Başkanlığımızın düzenlediği etkinlikte konuştu.

 

ABD VE İNGİLİZ CONİLER HAZIRDI

 

“Teröre Karşı Birlik” konulu kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada, Uğur, “ABD ve İngiliz Conileri Türkiye’yi işgal edecekti” dedi. Uğur şöyle konuştu: “15 Temmuz’dan bir gün önce FETÖ mensupları Gaziantep- Kilis sınır hattını boşaltmış. Karşıda PYD ve IŞİD bekliyor, aralarında çatışma filan yok. İncirlik’te ABD kuvvetleri bekliyor. İngilizler gemilerle Kıbrıs’a yaklaşmış 10 bin deniz piyadesiyle. Başarıya hafif ulaşılabilir gibi bir durum olursa, ‘Türkiye bizden yardım istedi’ diye ABD ve İngiliz conileri girecekler, Türkiye’yi işgal edeceklerdi.”

 

PKK İLE ORTAKLAR

 

FETÖ’nün yurt dışı temsilcisinin Murat Karayılan ile irtibat kurduğunu, “Yakın, yıkın, patlatın, elimizi güçlendirin. B planımız var” dediğini aktaran Uğur, Karayılan’ın FETÖ’cülere kucak açtığını ve “Biz her şeyi yapacağız. Yanınızdayız. Kaçamayan arkadaşlarınız varsa size kucağımız açık” yanıtını verdiğinin de altını çizdi. Uğur, “PKK ve FETÖ’nün aynı el tarafından yönetildiğini bilmeliyiz” dedi ve şu uyarıyı yaptı: “Kaosun devam etme durumu var. Çünkü FETÖ daha bitmedi. Amerika’nın ikinci bir planı var. Bu anlamda Rus-Türk ilişkisinin düzelmesi de çok önemli. Artık NATO ile Amerika ile ilişkileri masaya yatırmanın zamanı geldi.” Hasan Atilla Uğur, Antalya ziyaretleri kapsamında FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara’da meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

 

CUMHURİYETİN İSİMSİZ KAHRAMANI

 

Uğur, “Cumhuriyetin isimsiz kahramanlarından biri de Muhammet Oğuz’dur, O bizimde oğlumuzdur” dedi. Şehit Babası Zeki Kılınç da, “Biz de çocuğumuzu bu devletimiz ve bayrağımız için şehit verdik. Gururluyuz. Biz çocuğumuzun sadece kendi çocuğumuz zannediyorduk. Ama şehitlik mertebesinden sonra gördüm ki tüm yetkililer, sizler ve herkes benim çocuğuma sahip oldu. Önemli olan bu bayrağın ve sancağın ilelebet, kıyamete kadar devam edebilmesidir. Amerikan emperyalizmine ve dış devletlerin ihanet şebekelerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmamız çok önemli” dedi. Uğur ziyaretin sonunda şehidin ailesine bir Atatürk rölyefi armağan etti.