Erten Acır: "Bu afişler, Türk ordusuna düşmanca bir tavırdır"

Genel Başkan Yardımcımız Gazi Erten Acır, Mehmetçiği aşağılayan 15 Temmuz afişlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarih:

Genel Başkan Yardımcımız ve Şehit Aileleri ve Gaziler Bürosu Başkanımız Gazi Erten Acır, Türk Ordusunu küçük düşüren 15 Temmuz afişlerine ilişkin açıklama yaptı. Acır, açıklamasında şunları söyledi:

 

Bu afişler, Türk ordusuna düşmanca bir tavırdır. 15 Temmuz'u bastıran Türk ordusudur.

 

Atlantik ötesinden planlar yapan Türkiye’yi bölmeyi hedefleyen şer odakları, 15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan gece Türk Ordusuna ve Türk Milleti aleyhine bir darbe tezgâhlamış, bu terör saldırısı sonucunda Milletimiz, Ordumuz ve Polisimiz şehitler vermiş fakat saldırı başarıyla püskürtülmüştür.

 

Bu püskürtmeyi sağlayan yegâne etken Türk Ordusu’dur Türk Polisi’dir ve aynı zamanda Türk Milletinin sağduyulu davranması ve Akla Karayı birbirinden iyi ayırmasıdır. Türk Askeri tarihten bu yana hiç düşünmeden Vatanı için canını ortaya koyan şerefli insanlardan oluşmuştur fakat FETÖ eliyle bizzat Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde konumlanmış onursuzlar üzerinden “Türk Askeri” ismi lekelenmeye çalışılmıştır. Bilinmelidir ki bu işi yapanlar Türk Askeri değil teröristlerdir. Buna göre muamele görmeli ve buna göre görseller, açıklamalar yapılmalıdır.

 

Türk Ordusu, Polisi ve Milleti Tankların önünde birleşmiş, el ele vermiş ve Fethullahçı darbeyi yerle yeksan etmiştir. Şimdi daha büyük işler bizleri beklemektedir. Halkı birleştirmek, Teröristleri ve ortaklarını yurdumuzdan def etmek gibi iki görevimiz vardır. FETÖ/PDY ve PKK’ya başlatılan temizlik operasyonları bu görevlerin yerine getirilmesi için büyük bir fırsat elimizde iken 15 Temmuz hain kalkışmanın yıldönümünde bastırılan bu afişler ve görseller, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni aşağılayacak, dağda savaşan Mehmetçiği ise moralsiz bırakacaktır.


Kısaca genel başkanımızın da dediği gibi; "Bu afişler, Türk ordusuna düşmanca bir tavırdır.15 Temmuz'u bastıran Türk ordusudur. Ordumuzu yıpratacak oluşumların içine girilmemeli. Derhal bu afişler kaldırılmalıdır. Terörle mücadele eden askerimize ve polisimize ihanettir.

 

Biz Vatan Partisi olarak, ikinci kurtuluş savaşının yaşandığı bu günlerde Ordumuzun, Polisimizin, Halkımızın yanındayız.


Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

 

 

Vatan Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Bürosu Başkanı
Genel Başkan Yardımcısı Erten Acır