ABD'nin Nifak ve Fitne Planına Karşı Türkiye'nin Milli Stratejisi

Genel Başkanımız Doğu Perinçek'ten terör saldırılarıyla ilgili açıklama.

Tarih:

ÖZETLER:


ABD’nin stratejik piyonu olan PKK, Yüksekova’dan Nusaybin’e kadar hendeklere gömülmüştür.


Savaş, millî düzlemden bölgesel düzleme genişliyor.


Foreign Policy’den ilan ettiler. Türkiye’de darbe olasılığından söz ediyorlar.

 


Türk Ordusu’nun savaşma yeteneğini yıpratmak için Genelkurmay Başkanı’na karşı kampanyalar yürütüyorlar.


Bugün polis, milletin şehididir, halkın şehididir.


ABD için şu anda en önemlisi, Türkiye’de devletin güçlerini yıpratmaktır.


Her savaşta olduğu gibi gündem, kahraman olma gündemidir. Vatan Partisi, kahramanların partisidir.


Genel Başkanımız Doğu Perinçek, 7 Haziran’da İstanbul Vezneciler ve 8 Haziran’da Mardin Midyat’ta gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarının ardından bir basın toplantısı düzenleyerek, terörü bitirecek program ve siyasetleri 5 maddede özetledi. Perinçek’in açıklaması şöyle:

 

Bugün Türkiye, millet ve devlet olarak ABD emperyalizminin bombalarına göğüs germektedir.


İstanbul’da ve arkasından Midyat’ta polislerimizi şehit verdik.

 

HENDEK SAVAŞINDAN
BÖLGESEL CEPHELEŞMEYE


ABD’nin stratejik piyonu olan PKK, Yüksekova’dan Nusaybin’e kadar hendeklere gömülmüştür. PKK ile birlikte ABD’nin planları da hendeklere gömülmüştür.
Savaş, millî düzlemden bölgesel düzleme genişliyor. Artık Vatan Savaşımız, Suriye’nin kuzeyinden Irak’ın kuzeyine ve İran sınırına kadar güney sınırımızın ötesine taşmaktadır.


Şimdi ABD emperyalizminin yeni bir planı yürürlüğe koyduğu görülüyor. Gizlisi saklısı da yok, yarı resmi organları Foreign Policy’den ilan ettiler. Türkiye’de darbe olasılığından söz ediyorlar. Washington yönetimi, bölgesel düzlemde cephe cepheye geldiği Türkiye’nin kararlılığını kırmak sevdasında. Bu amaçla devletin güçleri içine ve devlet ile halk arasına nifak sokmak istiyor.

 

VATAN SAVAŞI


Türkiye’nin içine girdiği yeni dönemi iyi anlamak durumundayız.


24 Temmuz 2015 günü bir dönüm noktasıdır. Türk Ordusu ve polisi, köy korucularımızı da yanına alarak PKK’nın üzerine yürüdü. ABD’nin kara gücünü kısa zamanda hendeklere gömdük.


24 Temmuz’da başlayan olay, Vatan Savaşı’dır. Başta PKK ve HDP olmak üzere, ABD’nin psikolojik savaş örgütleri ve onlara alet olanlar, bu savaşı “Saray Savaşı” diye karaladılar. Türk Ordusu’nun savaşma yeteneğini yıpratmak için Genelkurmay Başkanı’na karşı kampanyalar yürütüyorlar. Çünkü devletin ve milletin güçlerinin vatan savaşında birleşmesinden korkuyorlar.


Vatan Partisi, bu savaşın “devletin ve milletin topyekûn gücüyle” kazanılacağını saptadı, 24 Temmuz 2015 sonrasının stratejisini belirledi.

 

SİLAHLAR KONUŞUYOR


Bugün mücadele, esas olarak silahla yürütülüyor.


Düşman, bomba yüklü kamyonlarını Türkiye’nin üzerine sürüyor, mayın patlatıyor, füze atıyor.


Türk Ordusu, Türk Polisi ve Köy Korucusu da ABD’nin Kara Gücünü silahla tepeliyor.


Suriye-Irak sınırlarındaki mevzilere bakınız, Ordumuzun elinde de silah var, karşıdaki ABD kuvvetlerinin elinde de silah var.


Dostlarımız olan Suriye’nin, Rusya’nın ve İran’ın da elinde silah var.


24 Temmuz sonrasında güçlerin mevzilenmesi, başka deyişle saflaşma farklıdır.


Bugün devlet ve millet olarak ABD bombalarına göğüs geriyoruz. Dün farklıydı, Silivri duvarları önünde ve 2013 Haziran-Temmuz Ayaklanmasında polisin biber gazına göğüs geriyorduk.


Polis, dün halkın üzerine biber gazı sıkıyordu. Bugün polis, ABD bombalarına karşı ön cephede savaşıyor, can veriyor. Bugün polis, milletin şehididir, halkın şehididir.

 

ABD’NİN NİFAK VE FİTNE PLANI


ABD, stratejik piyonu PKK’nın hendeklere gömülmesinden sonra, şimdi Türkiye’de devletin güçleri ile halkın güçlerini karşı karşıya getirecek bir planı yürürlüğe sokmuş bulunuyor.


ABD için şu anda en önemlisi, Türkiye’de devletin güçlerini yıpratmaktır. Çünkü savaşın sonucunu belirleyecek olan silahlı güçlerdir. Bu durumda, Vatan Savaşında birleşen devlet güçlerini birbirine düşürme ve bölmeye yönelik siyasetler gündeme sokulmuş bulunuyor.


ABD’nin bölgesel düzlemdeki sorunu ise, Türkiye’nin gerçek dostları Suriye, Irak, İran ve Rusya ile birlikte hareket etmesini önlemektir. Bunun için Batı Asya güçleri arasında fitneye başvuruyor.

 

MİLLİ SİYASETLER


ABD’nin nifak ve fitne planına karşı, Türkiye’nin millî güçlerinin stratejisi bellidir:


Bir: Devletin ve milletin topyekûn güçlerinin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.


İki: Millî direnci güçlendirmek amacıyla Üretim Ekonomisinin kurulması için çalışmak, AKP iktidarının milletin büyük çoğunluğunu oluşturan emekçilerin ekonomik durumlarını zayıflatacak uygulamalarını önlemek, Millî Güçler içinde emekçi temelini sağlamlaştırmak.


Üç: AKP iktidarının milleti bölen Başkanlık Rejimi girişiminden vazgeçmesini ve Atatürk Devrimi karşıtı uygulamalara son vermesini sağlamak.


Dört: Türkiye Cumhuriyeti’nin Suriye, Rusya, İran, Irak ve Azerbaycan ile güvenlik ve ekonomi alanında derhal ve derhal işbirliğine girmesi için, her düzlemdeki yapıcı faaliyetleri sonuca ulaştırmak. Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail Koridorunun açılması girişimini bozguna uğratmak.


Beş: Güncel olarak ABD’nin hükümet planlarına karşı koyarken, stratejik düzlemde devleti ve milleti birleştirecek Millî Hükümet hedefine ilerlemeye hizmet eden siyasetleri geliştirmek ve başarıya ulaştırmak.

 

BÜYÜK KARARA GİDİŞ


Türkiye, Büyük Kararın eşiğindedir.


Bu vatan savaşından Millî Hükümetle çıkacağız.


Türkiye, göreceksiniz Atatürk Devrimi rotasına girecektir.


Her savaşta olduğu gibi gündem, kahraman olma gündemidir.


Vatan Partisi, kahramanların partisidir.