"Ülkeyi kurtuluşa götürecek tek program Vatan Partisi"

Eskişehir İl Başkanımız Raif Eşkinat, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi

Tarih:

SAYGIDEĞER BASIN TEMSİLCİLERİ, DEĞERLİ ESKİŞEHİRLİLER,


Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığı ile birlikte, ABD güdümlü yıkıcı ve bölücü güçler, derhal kara propaganda ile saldırıya geçmişlerdir.


Ne yazık ki, bu kara propagandanı aleti olanlar, kendilerini ilerici, demokrat, laik, hatta Atatürkçü çizgide gören, idealist, bir ortak paydası “Erdoğan Karşıtlığı” olan vatandaşlarımızdır. Esas çok tehlikeli ortak payda ise ABD ve ortakçılarının emperyalist saldırısını asla görmemek, HDP üzerinden, ABD’ce donatılmış PYD-PKK tehdidini, FETÖ’nün ordumuzu ve ülkemizi yok etme girişimini yok saymaktır.


Son günlerin gündemi şudur: Vatan Partisi Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunda kimi destekleyecektir? Bizim bildiğimiz, Parti seçime kazanmak için girer, kaybetmek için değil.


Cumhuriyet Gazetesi, HDP ve FETÖ’den medet umanlara destek vermeyeceklerini isim vermeden ifade eden Perinçek’i suçlayarak bu zorlama gündemi itiraf etti: “Perinçek, 2. Turda Muharrem İnce veya Meral Akşener'i desteklemeyecek!...” Diğer bir deyişle, CHP ve İYİ Partinin, HDP ve FETÖ flörtünü yakalatmış oldu.


HDP ve FETÖ flörtünden vazgeçemeyen, Açılım ve Askeri vesayeti bitirme adı altında Oslo’da batılı efendilerinin emri altında, PKK ile gizli toplantılarda Vatan’ı satan ve bununla da övünen Abdullah Gül’ü aday gösteremediğine hayıflanan CHP değil midir? Değerli dostlar; Vatan Partisinin uzattığı eli geri çevirerek HDP üzerinden yine Kürt kökenli vatandaşlarımızı istismara yönelenlere sorsanıza bir zahmet:


Güneydoğu illerinde Türkiye Cumhuriyeti’nden ayrılmak üzere özerklik ilan etme hakları olduğu iddiası ile kalkışma tetikleyen, yakın dönemde yüzlerce şehit verdiren HDP değil miydi? HDP ile kucaklaşan CHP yöneticilerine neden sormuyorsunuz “Siz ne halt ettiğinizin farkında mısınız.. “ diye?


Ülkeyi parçalayıp ikinci İsrail’e hibe etme girişimcileri ile kucak kucağa olanlara elbette destek vermeyeceğiz.


Temizleyin CHP’yi emperyalist işbirlikçilerden, öyle gelin destek isteyin. CHP’nin durumunu bile bile, partilerini temizleme girişiminde bulunmadan, gelip Vatan Partisine küfredip sıvışıyorlar.


ilerici, demokrat, laik, Atatürkçü, Vatansever, eşitlikçi kardeşlerimiz; Gelin Vatan Partisinin programını okuyun, saflarımıza katılın, hep birlikte, Atatürk devrimlerini, kaldığı yerden alıp tamamlayalım. Gelin; ne Cumhuriyeti yok etme görevlisi Cumhur’ İttifakı”na, ne de Milleti ve ülkeyi bölücü Atlantikçi “Millet ittifakı”na mecbur değilsiniz.


Ülkeyi kurtuluşa götürecek tek program Vatan Partisi, Tek Cumhurbaşkanı adayı ise Liderimiz Doğu Perinçek’tir. Erdoğan gidecek, Perinçek gelecek!

 

 

Raif EŞKİNAT
Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı
0(532) 364 2055