"Türkiye'yi NATO tarikatlarında tutmaya çalışan anlayış tasfiye edilmeli"

Eskişehir İl Başkanlığımız, NATO karşıtı yürüttüğü çalışmalara ilişkin ifadeye çağrılmalarına karşı bir basın açıklaması yaptı

Tarih:

7 Aralık 2017 Perşembe

 

 

Saygıdeğer Basın Temsilcileri, Değerli Eskişehirliler;

 

12 Kasım Pazar günü saat 14.00’de, partimiz, gençliği sesiyle, bir basın bildirisini, Adalar bölgesinde, halkımızın aracısız duyacağı biçimde gerçekleştirdi.

 

Yalnız ülkemizde değil dünyada yükselen bir değer olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun bu Cumhuriyeti kuran ve ayakta tutan devrimlerinin, zaten din eksenine sokulup çağın dışına itilmiş eğitim sistemimizden silip atmaya yönelik iktidar girişimlerinin mahkum edildiği bu konuşma, yine iktidarı temsil ettiğini düşünen birtakım güçlerce mahkum edilmeye çalışılmaktadır. Üyelerimiz ifade vermeye çağrılmaktadır.

 

Eğer konu konuşmanın Atatürkçü ve Atatürk devrimcisi içeriği ise, ihbar ediyoruz, son zamanlarda Atatürk’e sığınan ne kadar siyasi varsa çağırın birlikte ifade verelim.

 

Eğer hedef bizleri ifadeye çağırarak, NATO’ya karşı çıkan ve FETÖ’ye adını koyan tek parti olan Vatan Partisinin sesini kesmek ise, bu sorgulamanın sonunda kim kimi sorgulayacaktır, buna halkımızın karar vereceğini unutmayınız.

 

Eğer hedef, iddia edildiği gibi OHAL kapsamında halkın huzurunu bozucu davranmaksa, OHAL in amacı doğrultusunda , NATO üslerinden PKK ve türevlerini besleyen ve 15 Temmuzlar tezgahlayan NATO-ABD subay ve ajanlarını toplayın ifadeye çağırın, görelim muktedirliğinizi. Gidin , işte NATO orada hava üssünde, Karacaşehir’de yer altında, Sivrihisar Balıkdamı’nda, halkın bilmeyeceği ama devletin bileceği yerlerde, üstelik nükleer malzemeleri de varmış, bir bakın bakalım.

 

Bugün İktidar, sonuna kadar desteklediğimiz biçimde Atatürk ve ilkelerine sığınma gereğini duymuşsa, bunun farkında olmayan ya da bilmezlikten gelen, yönetimin güncel değerlerini anlamak yerine ona ayak bağı olmayı tercih eden, çağdaş dünyada yerini alma tercihini kullanmaya çalışan, Türkiye’yi NATO tarikatlarında tutmaya çalışan anlayışı tasfiye etmeyi bilmelidir.

 

Yaşasın Çağdaş Türkiye

Yaşasın Atatürk Devrimleri

Sonuna Kadar Savaşacağız!

 

 

Raif Eşkinat

Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı

(0 532) 3642055