"Türkiye Vatan Savaşından Milli Hükümetle Çıkacaktır"

Fethiye İlçe Örgütümüz Fethullahçı ve Amerikancı darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik adına imza masası açtı.

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Fethiye İlçe Örgütümüz Fethullahçı ve Amerikancı darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik adına imza masası açtı. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde açılan masada halkı, bölücü ve Fethullahçı teröre karşı topyekün mücadeleye davet eden bildiriler dağıtıldı. Fethiye İlçe Örgütümüz adına basın açıklamasını yapan Selçuk Selvi, açıklamasında şunları söyledi:

 

Değerli Basın Emekçileri, Değerli Fethiyeliler, Büyük Milletimiz;

 

2 hafta kadar önce ABD destekli FETÖ’nün hain darbe girişimi Devlet ve Millet ,birlikteliğinde bozguna uğratılmıştır. Görülmüştür ki Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Polisimizin sağlam duruşu en değerli güvencemizdir.

 

24 Temmuz 2015’den beri Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ABD’nin ‘’kara gücüm’’ dediği PKK’yı hendeklere gömmüş ,büyük İsrail planlarını bozmuş, teröre ve destekçisi dış güçlere ağır darbe vurmuştur. Bu hezimetle bozguna uğrayan düşmanlar devletin içine yıllar içerisinde cebren ve hile ile sızdırdığı Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri aracılığıyla Devletimizi , toplumsal huzur ve barışımızı hedef almışlar, Türkiye’yi parçalamak için kaosa sürüklemek istemişlerdir. Askerimiz, Polisimiz ve Milletimiz bu oyuna dur demiş ve bir kez daha yenilgiye uğramışlardır.

 

Artık hiç kimse PKK’yı gömüldüğü hendekten çıkartamaz ve FETÖ’yü Cumhuriyetimizin pençesinden kurtaramaz. Vatan bütünlüğümüz ve Cumhuriyetimiz adına büyük bir zafer kazandık. Buradan da anlaşılmaktadır ki düşmanı doğru tanımladığımızda ve kenetlendiğimizde neler yapabileceğimiz ortaya çıkmıştır.

 

Türkiye bu Amerikancı darbe girişimini bozguna uğratarak tarihsel bir hamle yapmış Büyük Karara doğru dev bir adım atmıştır. Ülkemizin geleceği komşularıyla ve Asya’dadır.

 

Türkiyemiz bu Vatan savaşından Milli Hükümetle çıkacaktır. Milletimize güveniyoruz!

 

Ülkemiz,Vatanımız, Bayrağımız, Cumhuriyetimiz ve geleceğimiz adına tüm halkımızı "Bölücü ve Fetullahçı Teröre kesin çözüm" için açtığımız imza masasına imza atmaya ve Vatan Partisi’ne katılmaya davet ediyoruz" dedi.