"Tüm mazlum ülkelere örnek olan bu Büyük Zafer kutlu olsun"

Alanya İlçe Başkanlığımız, 30 Ağustos töreninin ardından bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

Alanya İlçe Başkanlığımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen resmi törene katıldı. Törenin hemen ardından parti çelenklerini sunarak bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demiryürek, sonsuza kadar bağımsız yaşamanın tek koşulu emperyalizme dik durmaktır diyerek “Ülkemiz bugün de 30 Ağustos şartlarını yaşamaktadır” dedi.


Alanya İlçe Başkan Yardımcımız Mehmet Demiryürek’in açıklaması şöyle:


30 Ağustos Zafer bayramının 95. Yıl Dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Bu gururun oluşmasında en büyük haklılık nedeni, Türk Milletinin bu zaferi emperyalizme karşı almış olmasıdır. Tüm mazlum ülkelere örnek olan bu büyük zafer Türk Milletine kutlu olsun.

 


Sayın Alanya Halkı;


Sonsuza kadar bağımsız yaşamanın tek koşulu emperyalizme dik durmaktır. Bunu başaramayan ülkeler yok olmaya mahkûmdur. Günümüzde örneklerini görmekteyiz. Bu gün Suriye, emperyalizme ve çetelerine direnmektedir. Türkiye’de direnmektedir. Ülkemizde bulunan Amerikan üslerine el konulmalıdır. Bu üsler şer yuvalarıdır. Ayrıca PKK terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP derhal kapatılmalıdır. HDP, birlikte iş yapılacak değil kapatılacak bir partidir. Emperyalizmin piyonlarını yok etmeden zafer kazanmak mümkün değildir. 30 Ağustos Zaferinin gidişatı da böyle olmuştur. Devrimci önderimiz Atatürk, büyük zaferi kazanmadan önce emperyalist güdümünde kalkışan isyancıları bastırmak ve onları yok etmekle işe başlamıştı. Bu yöntem asıl tehdit olan emperyalizm karşısında mücadeleyi de kolaylaştırır.

 


Sayın Basın Mensupları;


Ülkemiz bu günde 30 Ağustos şartlarını yaşamaktadır. Kritik günler yaşadığımız şu günlerde yeniden iç kalkışmanın fırsatını arayan hainlere dikkat edilmelidir. Eylül ayı kritik günler yaşayacağımız bir aydır. Ancak bizler, Türk Milletinin bu kritik günleri aşacağına, emperyalizmi tüm bölgeden kovarak ülkemize ve bölgemize barış ortamı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Bu inancın referansı 30 Ağustos zaferidir. Bu büyük zafer bir kez daha kutlu olsun.