Tolga Akkuzuluoüğlu: "Vatan Partisi; görevinin başında ve dimdik ayaktadır"

Çanakkale İl Başkanımız Tolga Akkuzuluoğlu, 'adalet' yürüyüşüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarih:

Çanakkale İl Başkanımız Tolga Akkuzuluoğlu, (7 Temmuz 2017) il başkanlığımızda basın açıklaması yaptı. Akkuzuluoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

 

CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu adalet için yürüdüğünü söylüyor.

 

Adaleti zedeleyen PKK terörünü destekleyen arakasını Kandile PKK terör örgütüne dayayan, teröristleri silah, mühimmat ve barınma hizmetlerini sağlayan, durun daha biz Aponun heykellerini de dikeceğiz diye konuşanların bugün hapiste olması mıdır? Yoksa Amerikancı darbe ile yönetime el koyma çabasına giren ve TSK duvarına toslayan FETÖ'cülerin bugün içerde olması mı zedeliyor adaleti?

 

Adalet gereği değil midir teröristlerin hapiste olması? Adaleti bu canlıları hapisten çıkartarak sağlayabilir misiniz?

 

Bazı gerçekler bugüne dek hiç bu kadar gün yüzüne çıkmamıştı. HDP ve PKK'nın tek bir örgüt olduğu bugüne dek bu denli net değildi. Bunlar Amerika’dan emir ve komut alırlar. Yöntemleri farklı fakat amaçları aynıdır. Bu amaca ulaşmak için geçmişte olduğu gibi Mehmetçiğe kurşun sıkmaktan, masum bebekleri, öğretmenleri öldürmekten, gencecik canları dağa kaçırmaktan, halkı haraca kesmekten, sokaklara hendekler kazmaktan, insanların evlerine bombalı tuzaklar koymaktan, okulları, iş makinelerini yakmaktan vazgeçtiler mi? Fırsatını bulsa FETÖ'cüler yine darbe girişiminde bulunmaz mı?

 

Bugün CHP işte bu hendeklere gömülenlere, darbe girişiminde bulunanlara can suyu vermektedir. Siyasi amaç ise PKK ve FETÖ ile iktidara ulaşmaktır. Buna Türk Milleti izin vermeyecektir, yaşayarak göreceğiz.

 

CHP tabanı vatanseverdir, Atatürkçüdür, altı oku benimsemiştir. CHP yönetimi uzun süredir milli birliğimize düşman bu unsurlarla birlikte kol kola olmakta ve tabanını HDP ve FETÖ ile işbirliğine alıştırmakta, adeta uyuşturmaya çalışmaktadır.

 

CHP bilerek ve bilmeyerek bu yürüyüşle milli birlik ve beraberliğimizi sarsmak isteyen kuvvetlere maşa olmaktadır. ABD ve İsrail’in çıkarları için; ülkede iç karışıklık çıkması, ordunun gözünün sınırdan içeri çevrilmesi ve hem Suriye hem de Iraktaki gelişmelerin gözlerimizden uzak tutulması gerekiyor. Bu yürüyüş de emperyalistlerin çıkarlarına uygun olarak dikkatleri dağıtıyor.

 

Vatan Partisi gözlerimizi açıyor.

 

Atatürk'te ve Türk Bayrağı'nda birleşeceğiz. Barzanistan’a ikinci İsrail'e izin vermeyeceğiz. Komşularımızla işbirliğini sürdürmek için gerekli mücadeleleri kararlılıkla sürdüreceğiz. En büyük adalet ülkenin milli bir hükümetle yönetilmesi ile sağlanacaktır.

 

Türkiye sahipsiz değildir. AKP iktidarının tek rakibi Vatan Partisidir. Bütün sorunları ulusal çıkarlar çerçevesinde çözüme ulaştıracak tek adres Vatan Partisi; görevinin başında ve dimdik ayaktadır.