Selver Kaplan: "İndirin o afişleri"

Adana İl Başkanlığımız, Mehmetçiği aşağılayan afişlerle ilgili basın açıklaması düzenledi.

Tarih:

Adana İl Başkanlığımız, Mehmetçiği aşağılayan afişlerle ilgili ve Fuzuli Caddesine’de asılan söz konusu afiş önünde basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı Adana İl Başkanımız Selver Kaplan yaptı. Kaplan, açıklamasında şunları söyledi:

 

Vatan savaşı veren Mehmetçiği aşağılamayın. FETÖ darbesini Ordu-Millet birlikteliği ezdi. Türk askerlerini zavallı gösteren Türk askerlerini esir gösteren her girişim ABD ve İsrail’in girişimidir. 15 Temmuz ABD eli ile FETÖ’nün Türk yurdunu işgal girişimidir. Oyunu bozan ise kahraman TSK ve fedakar Türk polisidir. Milletin desteği ise eşsizdir. Atatürk’ün evlatları bu pisliği gömmüştür. Yıllardır bunlarla aynı yollarda yürüyenler bu FETÖ’yü anlamak zorunda kalmışlardır. 15 Temmuz pankartı diye ABD conisini 1991’deki fotoğrafını oraya koyup kahraman TSK’yı aşağılamaya çalışanlar ABD uşağı FETÖ ve PKK’nın piyonudur. İktidar derhal bu afişleri kaldırmalıdır. Gereğini ise Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden Türk Milleti yapacaktır.


Orduya düşmanlık, düşmana askerliktir. Kahraman Ömer Halisdemir nerede o afişlerde! Orduyla savaşan bir devlet yönetimi olamaz, ordu düşmanlığı bu ülkeyi yönetemez.15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir’e “Sana ölmeyi emrediyorum” diyen General Zekai Aksakallı komutan olmasa ve şehidimiz Ömer Halisdemir, şehit olacağını bile bile “Hakkını helal et komutanım” diye darbeye göğüs germeseydi, darbe girişimi önlenemezdi.


Darbe girişimini Ordu-Millet birliği bozdu. Darbecilerin üssü olan İncirlik' el konarak nifak yuvası dağıtılsın!

 

Yaşasın Ordu – Millet birliği, Yaşasın tam bağımsız Türkiye!

 

İncirliğe el konsun Amerika defolsun!


Ordu-Millet el ele tam bağımsız Türkiye!