Şanlı Türk ordusuna dil uzatamazsınız

Mersin İl Başkanımız Ali Rıza Taşdelen, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusuna ilişkin skandal sözlerini kınadı

29 Kasım 2020

 

Vatan Savaşımızı canı pahasına şehitler vererek savunan vatanımızın gözbebeği ordumuza dil uzatmak kimsenin haddi değildir.


FETÖ’cü, Amerikancı hainlerden temizlendikçe güçlenen, ABD piyonu PKK’yı hendeklere gömerek ülkemize huzur getiren, bu kanlı emperyalist Amerika’nın Suriye ve Irak’ın kuzeyinde oluşturmak istediği “İkinci İsrail” ve terör koridorunu bitiren şanlı ordumuz, emperyalizmin ve onların yerli işbirlikçilerinin hedefi durumundadır.


Unutmayın Vatan Savaşının yılmaz savunucusu bizler ve Türk milleti var oldukça bu saldırıların karşısında kararlılıkla duracağız.


Bu bağlamda, CHP Mersin Milletvekili Sayın Ali Mahir BAŞARIR, 28 Kasım 2020 tarihinde Habertürk Televizyonu canlı yayınında Sakarya Arifiye Tank Palet Fabrikasından bahisle ‘’Devletin ordusu Katar’a satılmış. Ben değer biçemiyorum 20 milyar dolar olduğu söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış’’ ifadelerini şiddetle kınıyoruz.


Sizleri uyarıyoruz; ABD piyonu PKK’ın siyasi partisi HDP, tescilli Amerikancı Davutoğlu ve Babacanlarla yan yana durmak sizleri ülke gerçeklerinden koparır, Biden’ların planlarında figüran yapar. Rand Raporlarında malzeme olursunuz. Batı’dan demokrasi dilenir, ABD Büyükelçiliğinin hibelerinden yararlanırsanız Türkiye düşmanı cephede yer alırsınız.


Tank Palet Fabrikamızın mülkiyeti devletimizdedir, denetimi Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığındadır, Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrika ve Tersane İşletme A.Ş personeli görevinin başındadır.


Başarır’ın ifadeleri politik eleştirinin ötesinde Türk ordusuna, Mehmetçiğimize ve savunma sanayimizin emektar personeline saygısızlık içermektedir. Mehmetçiğimizin ve savunma sanayimizin emektar personelinin motivasyonunu düşürecek, direncini kıracak ifadelerden dolayı milletimizden özür dilenmelidir.

 

 

Ali Rıza Taşdelen
Vatan Partisi
Mersin İl Başkanı