"Olay Bir An Önce Aydınlatılmalıdır"

Genel Sekreterimiz Serhan Bolluk, Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği ve bir polis memurunun şehit olduğu olay üzerine basın açıklaması yaptı.

Tarih:

Genel Sekreterimiz Dr. Serhan Bolluk, Diyarbakır Barosu Başkanı Avukat Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği ve bir polis memurunun şehit olduğu olay üzerine basın açıklaması yaptı. Bolluk, açıklamasında şunları söyledi:

 

Diyarbakır Barosu Başkanı avukat Tahir Elçi, teröristlerle polis arasında çıkan çatışma esnasında vurularak hayatını kaybetti.  Aynı olayda 1 polisimiz şehit oldu. 2 polisimiz ağır yaralandı.  Olayda hayatını kaybeden Avukat Tahir Elçi ve polisimizin yakınlarına başsağlığı yaralı polislerimize acil şifalar diliyoruz.

 

Olayın bir an evel aydınlatılması milletimiz birliği bakımından önemlidir. Diyarbakır'da yaşanan olay bölücü terörün üzerine kararlılıkla gidilmesi gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliği için bölücü teörle mücadele birincil önemdedir.

 

Vatan Partisi, içinde bulunduğumuz dönemde bunu kendisine ilke olarak edinmiştir. Partimiz bu konuda üstüne düşen görevi kararlılıkla yerine getirecektir.