"NATO'dan çıkalım, bağımsız olalım"

Çanakkale İl Başkanlığımız, Biga'daki NATO Caddesi'nin adının Ata Caddesi olarak değiştirilmesi için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Çanakkale İl Başkanlığımız, Biga'daki NATO Caddesi'nin adının Ata Caddesi olarak değiştirilmesi için basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı Çanakkale İl Başkanımız A. Tolga Akkuzuluoğlu yaptı. Akkuzuluoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

 

 

“NATO’dan Çıkalım, Bağımsız Olalım”

 

Türkiye Atlantik Sisteminden kopmuştur. Daha özgür ve bağımsız kararlar alabildiğimiz bir sürece girdik. Bu süreç Kemalist Devrimin tamamlanmasına ve Türkiye’nin yeniden tam bağımsız bir ülke olmasına doğru atılan çok önemli bir adımdır.

 

Bu süreci okuyamayan kesimler vardır. Bu süreci okuyamayanlar ulusal çıkarlarımıza zıt siyasetleri uygulamakta “cahil cesareti” gösterebilirler. Bu kesimler daha önce olduğu gibi bugün de kendi kişisel çıkarları için Türk Milletinin çıkarlarını yok sayabilirler. Hatta bu ihanetlerinin cezasız kalacağını dahi düşünebilirler.

 

Emperyalizme hizmet oranında iktidar şansı bulacaklarını düşünen siyasi partiler vardır. Bu partiler ve özellikle bu partilerin yönetim kadroları vatanı ve milleti bölmeye teşebbüs etmiş hainleri koruma ve kollama çabasındadırlar.

 

PKK ve FETÖ’yü kanatlarının altına alanlar, emperyalizmin kucağına oturanlar; sizlerin iktidar şansınız bitmiştir. Amerikan çıkarları doğrultusunda milli çıkarlarımızı çiğneyenler, Türk Ordusunu düşman görenler ve orduyu hedef alır görünüp aslında Türk Milletinin değerleriyle oynama çabasına girenler; yenileceksiniz!

 

Atatürk ulusumuzun mayasıdır. Atatürk’e yapılan her saldırı Türk Milletinin sinesinden geri döner ve dönmektedir.

 

 

Atatürk’te birleşme zamanıdır

 

Atatürk’te birleşenler vatana ve millete yapılan alçaklıklara yanıt verebilirler. Atatürkçü görünenler ise teslimiyetçilikten kurtulamaz, oltanın ucundaki balık gibi çırpınır dururlar.

 

Bu sözümüze en yakın örnek NATO’dur. Dost görünümlü düşman NATO gerçek yüzünü göstermiş ve son yaptığı bilgisayar destekli komuta yeri tatbikatında düşman kuvvetler olarak hedefe Atatürk’ü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koymuştur. Burada bilinçaltına yönelik mesaj filan yoktur. Mesajı anlamamak için aptal olmak veya aptalı oynayabilmek lazımdır.

 

Yüce Türk Milleti hedef biziz. Hedef yaşadığımız ve vatan dediğimiz kutsal topraklarıdır. Hedef Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.

 

 

Vatanseverler mesajı almış ve mücadele başlamıştır

 

NATO’ya bağlı bağımsız bir devlet yoktur. Tam bağımsız bir Türkiye için NATO’dan çıkacağız. Bu mücadele milli bir mücadeledir. Hep birlikte ülkemizden NATO’nun bütün izlerini sileceğiz. NATO ile devam edelim diyenler oltada balıktır. Ağzınızdan emperyalizmin kancasını çıkarın milli mevziiye gelin.

  

Bugün burada topladığımız imzalarla Karabiga’yı NATO’dan temizleyeceğiz. NATO adıyla adlandırılmış tüm yerlerin adlarını temizleyerek Çanakkale’ye yakışanı yapacağız.

 

Dostlarım, değerli basın emekçileri, dün 24 Kasım Öğretmenler günüydü. Bu vesileyle başöğretmenimiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme gayretindeki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, şükranlarımı sunarım.