"İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın"

Fethiye İlçe Başkanlığımız, İncirlik Üssü'nün kapatılması için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Fethiye İlçe Başkanlığımız, açtığı "İncirlik Üssü Kapatılsın"masasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi yaptığı açıklamada, "Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları Mehmetçiğimize ve Polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor. Hepinizin bildiği üzere ABD’nin yeni başkanı Trump Suriye’deki PKK’nın kolu PYD/YPG’ye silah desteğinin devam edeceğini Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti öncesi açıkladı. Artık niyetlerini gizlemiyorlar.Amerikan tankları sınır boylarında PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye’ye çevirmiş bulunuyor. Dahası; İncirlik Üssü, 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. Basından takip ettiğimiz ve mahkeme tutanaklarına yansıdığı şekliyle darbe girişimi orada planlanıp, ön görüşmeleri yapılmıştır."vurgusu yaptı. 

 

"İncirlik Üssü, aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür. Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanı olan eşkıyaya yataklık yapamaz! Vatan Partisi olarak kampanya başlatıyoruz.


İncirlik Üssü, Amerikan uçaklarına kapatılsın. İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın. " sözleriyle devam edip tüm Fethiyeli vatandaşları imza masasına davet etti.