"İncirlik Üssü Amerikan uçaklarına kapatılsın"

Aydın Efeler İlçe Başkanlığımız, vatan toprağı İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

1/2
2/2

İçinde bulunduğumuz bu günlerde bir Vatan Savaşı vermekteyiz. Bölücü PKK Terör örgütüne ve Fetullah Terör Örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadele yapıyoruz.


Bu terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail vardır.


Bizim Vatan Toprağımız olan İncirlik Üssünden kalkan Amerikan uçakları Mehmetçiğimize ve Polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini korumaktadır.


Sınır boylarımızda Amerikan tankları PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye ye çevirmiştir.


Ayrıca İncirlik Üssü 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün darbe girişimine de yataklık etmiştir.


İncirlik Üssü bizim güvenliğimize hizmet etmiyor. Aksine Amerika’nın Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir.


Devekuşu gibi kafamızı kuma gömmenin alemi yok. İncirlik Üssü Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir.


Aynı zamanda İncirlik Üssü komşularımıza bir tehdit ve saldırı üssüdür.


Suriye Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü Türkiye’nin de toprak bütünlüğüdür.


Türkiye Müslüman Milletlerin düşmanına yataklık yapamaz.


Vatan Partisi olarak kampanya başlatıyoruz.

 


İNCİRLİK ÜSSÜ AMERİKAN UÇAKLARINA KAPATILSIN
İNCİRLİK ÜSSÜ TÜRK ORDUSUNUN DENETİMİNE VERİLSİN


Son zamanlarda artan bir şiddetle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e iftiralar ve saldırılar yapılmaktadır. Bu saldırılar Emperyalist ülkelere karşı başarılı bir mücadele vererek Türkiye Cumhuriyetini kurması nedeniyle tüm dünyanın takdirini kazanmış Atatürk’ün şahsında cumhuriyetimize açıkça bir saldırıdır.


Yapılan bu iftiraları şiddetle kınıyoruz. Bunu yapanlar Türk milletinin vicdanında ve Yüce Türk yargısı önünde hesap verecektir.


Vatan Partisi olarak Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz. Cumhuriyetimizi yıkmaya çalışanların karşısında büyük Türk Milleti karşı durmaktadır.


Ulu önder bize "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve koruyacak sizlersiniz" diyerek bizlere emanet etmiştir. Bizler Atamızın emanetini canımız pahasına koruyacağız.


Saniye Duman
Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı