İbrahim Kasapoğlu: "İncirlik Üssü Türkiye'ye bir tehdittir"

Denizli İl Başkanlığımız, ülke çapında yürüttüğümüz "İncirlik Üssü ABD'ye Kapatılsın" kampanyamıza ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, Denizli'de geçtiğimiz hafta başlattıkları "İncirlik Üssü ABD'ye kapatılsın" imza kampanyası hakkında il binamızda basın açıklaması gerçekleştirdi. Kasapoğlu, açıklamasında "İncirlik Üssü Türkiye'ye bir tehdittir. İncirlik Üssü'nün 15 Temmuz FETÖ darbesinde yardım ve yataklık yaptığı artık belgelenmiş bulunuyor." dedi ve tüm Denizli halkını destek olmaya davet etti.

 

Kasapoğlu'nun açıklaması şöyle:


Değerli Basın Mensupları,


Değerli Yurttaşlar,


ABD Başkanı Trump bölücü terör örgütü PKK-PYD’ ye ağır silahlar vereceğini resmen ilan etmiş bulunuyor. Bu ekmek, su,ilaç vermeye benzemez. Türkiye düşmanlarına açıkça silah veriyorsun. Bunun müttefiklikle, dostlukla alakası yoktur.Türkiye Hükümeti derhal ABD ile ilişkilerini yeniden tanımlamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, Türk vatanının bütünlüğü her türlü pazarlığın ve tartışmanın dışındadır. Dost düşman herkes bunu böyle bilmelidir.

 


İNCİRLİK ÜSSÜ TÜRKİYE’ YE BİR TEHDİTTİR


Ülkemiz PKK ve FETÖ terör örgütlerine karşı yurt içinde ve sınır ötesinde Vatan Savaşı yürütmektedir. İncirlik Üssünden kalkan ABD uçakları PKK-PYD’yi koruyor, kolluyor. Yine İncirlik Üssünün 15 Temmuz FETÖ darbesinde yardım ve yataklık yaptığı artık belgelenmiş bulunuyor. Vatan toprağımızda ülkemize karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına asla izin verilemez. Hükümetin bu duruma daha fazla sessiz kakması kendi ayağına kurşun sıkmasıdır. Bağımsızlığımız, vatan bütünlüğümüz, milli birliğimiz ve ülke güvenliğimiz için İncirlik Üssü derhal ABD uçaklarına kapatılmalıdır. Üssün bütün denetimi Türk Ordusuna verilmelidir.

 


VATAN PARTİSİ NİN KAMPANYASINA DESTEK OLALIM

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı olarak ‘Eşkıya yatağı İncirlik Üssünün ABD’ye kapatılması’ için imza kampanyamızı sürdürmekteyiz. Her gün 13.00-18.00 saatleri arasında Gazi Bulvarında açtığımız imza masasına tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz.


İmza verelim, destek olalım!