İbrahim Kasapoğlu: "İkinci İsrail ölü doğdu, sandıkla devlet kurulmaz"

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, “Barzani Referandumu”nun ardından süreci değerlendiren bir basın açıklaması yaptı.

Tarih:

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, “Barzani Referandumu”nun ardından süreci değerlendiren bir basın açıklaması yaptı. 

 

Kasapoğlu, “Komşumuz Irak'ın kuzeyinde "Kürdistan" adı altında ikinci İsrail devletçiği kurmaya kalkan güç kimdir? Barzani, PKK-PYD 'den önce ABD ve İsrail'in silahlı  gücüdür. Tarihte sandıkla devlet kurulduğu görülmemiştir. Türkiye Cumhuriyeti dahil dünyadaki bütün milli devletler emperyalizme ve feodalizme karşı milletlerin silahlı gücüyle kurulmuştur. Kurşunların havada uçuştuğu,silahların konuştuğu bir bölgede yaşamaktayız.Bu koşullarda vatan bütünlüğümüzü ve huzuru sağlamak için en belirleyici uygulama devletin yaptırım gücünü KARARLI, HIZLI ve CAYDIRICI olarak kullanmaktır.Türk Ordusunun başarısı ülkemizin ufkunu açacak tarihi önemde bir eylemdir.Bu koşullarda Türkiye'nin ve ordusunun karalılığını hedef alan bozguncu faaliyetleri etkisiz hale getirmek milli bir görevdir.“dedi. 


Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu‘nun açıklamasının ayrıntıları şöyle:

 

Komşumuz Irak'ın kuzeyinde "Kürdistan" adı altında ikinci İsrail devletçiği kurmaya kalkan güç kimdir? Barzani,PKK-PYD 'den önce ABD ve İsrail'in silahlı  gücüdür. Tarihte sandıkla devlet kurulduğu görülmemiştir. Türkiye Cumhuriyeti dahil dünyadaki bütün milli devletler emperyalizme ve feodalizme karşı milletlerin silahlı gücüyle kurulmuştur. Kukla devletleri de emperyalistler silahla,işgalle kurmaya çalışır. Barzanistan'ın yaşama şansı sıfırdır. Çünkü bu girişim Türkiye,Irak,İran,Suriye'nin  sımsıkı birleşme sürecini ateşlemiştir. 


Kurşunların havada uçuştuğu,silahların konuştuğu bir bölgede yaşamaktayız.Bu koşullarda vatan bütünlüğümüzü ve huzuru sağlamak için en belirleyici uygulama devletin yaptırım gücünü KARARLI, HIZLI ve CAYDIRICI olarak kullanmaktır.Diplomatik ve ekonomik yaptırımlar yararlı olmakla birlikte sonuç almak için yetersizdir.Türk Milleti hükümetten söz değil eylem beklemektedir.Batı Asya'da barış ancak askeri yaptırımlarla sağlanabilir.Her erteleme,her tereddüt,her kararsızlık şu andan itibaren Mehmetçiğin kanı dahil daha ağır bedellerle ödenir.

 

Bugün sadece piyonlarla değil büyük güçlerle karşı karşıya geldiğimiz aşikardır.Bu zorlu mücadeleden zaferle çıkabilmemiz için devletin ve milletin top yekün gücünü birleştirmeliyiz.Türk Ordusunun başarısı ülkemizin ufkunu açacak tarihi önemde bir eylemdir.Bu koşullarda Türkiye'nin ve ordusunun karalılığını hedef alan bozguncu faaliyetleri etkisiz hale getirmek milli bir görevdir.

 

Zafer Türk Milletinin,Türk Ordusunun,Batı Asya devletleri ve milletlerinin olacaktır.Türkiye’miz, bu vatan savaşından büyük çözümlerle ve Atatürk Devrimi rotasına girerek çıkacaktır.