Hulki Cevizoğlu, neden aday olduğunu açıkladı

Hulki Cevizoğlu, neden aday olduğunu açıkladı

Tarih:

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hulki Cevizoğlu, Vatan Partisi'nden neden aday olduğunu anlatan bir yazı kaleme aldı. Cevizoğlu, adaylık kararını önce izleyicilerine danıştığını belirtti.

Resmi internet sitesinde yer alan yazısında Cevizoğlu, Türkiye'nin adım adım bölünmeye götürüldüğüne dikkat çekti.

Yazısında "oylar bölünmesin" söylemine de yer veren Cevizoğlu, "HDP'nin barajı açması için CHP oylarını bölen ama oylar bölünmesin yalanını kılıf yapan Kılıçdaroğlu, G.Tekin, Tanrıkulu vb. CHP'lilerin karşısında çok ciddi bir seçenek oldu Vatan Partisi." ifadesini kullandı.

Hulki Cevizoğlu'nun yazısı şöyle:

"7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için Vatan Partisi'nden İzmir 2.Bölge (1.Sıra) Adayı oldum.

Bu konuda görüşlerini aldığım siz değerli izleyicilerimin yüzde 99'unun kabulü ve yoğun isteği bu kararı almamda etkili oldu.

Ülkemiz adım adım bölünmeye doğru giderken, Parlamento içi muhalefetin güçsüz biçimde seyirci kalması asla benimsenemezdi. Bu konuda yıllarca yoğun biçimde -kendi sahamızda- mücadele ettiğimize tanıksınız.

Şimdi demokrasi mücadelesinde elimizi bir kez daha kızgın taşın altına koymaktan asla çekinmiyoruz.

Çünkü, sizlere güveniyoruz.

Artık bir adres var... Atatürk'ü anmaktan utanmayan, gurur duyan bir adres.. Vatan Partisi.

Burada Öcalan'ı sorgulayan komutan da, yargılayan hâkim de milletvekili adayı.

Çok değerli bilim insanları, sanatçılar, yöneticiler, valiler, gençler ve kadınlarımız kıvançla yer alıyor.

HDP'nin barajı açması için CHP oylarını bölen ama oylar bölünmesin yalanını kılıf yapan Kılıçdaroğlu, G.Tekin, Tanrıkulu vb. CHP'lilerin karşısında çok ciddi bir seçenek oldu Vatan Partisi.

Vatan bölünürken, Atatürk düşmanlarını aday göstererek "tıpış tıpış oy vereceksiniz" diyerek, Dersim'de mağaralarda insanlar katledildi- Türk askeri tecavüz etti deyip Atatürk'ü katliamcı göstererek, seçmenler üzerinde "tahakkümcü otorite" kuran, Vatan bölünürken "oylar bölünmesin" teranesiyle "istikrarlı tahakküm" uygulayan y-chp'ye mahkum değiliz artık.

Sizlere güveniyor, saygılar sunuyorum."

Hulki Cevizoğlu: "Neden Vatan Partisi"